Ledig stilling på Universitetet i Oslo

Blindern og Urbygningen (Foto: Wikimedia og Colourbox)
Blindern og Urbygningen (Foto: Wikimedia og Colourbox)

Utvikling, drift og brukerstøtte - Universitetets senter for informasjonsteknologi (USIT)

Søknadsfrist: 08.12.2020

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo er Norges eldste og høyest rangerte forsknings- og undervisningsinstitusjon med 28 000 studenter og 7 000 ansatte. Faglig bredde og internasjonalt anerkjente forskningsmiljøer gjør UiO til en viktig samfunnsaktør.


Universitetets senter for informasjonsteknologi (USIT) er et godt og spennende sted å jobbe, og vi legger stor vekt på at de tilsatte skal ha utfordrende og lærerike oppgaver som gir gode muligheter for faglig utvikling. Oppdraget vårt er samfunnsnytte, nyskapning og effektive tjenester. Som den sentrale delen av IT-virksomheten på UiO, skal vi utvikle og levere de beste tjenestene til studenter, som stiller høye krav til digitalitet, og til forskere og undervisere som er blant de fremste i landet. Fra stabilt nett og gode lagringstjenester til HPC-tjenester for partikkelakseleratoren i CERN og genforskning for framtidens legemidler, ligger USIT helt i teten som leverandør både til UiO og andre i innenfor forskning og UH-sektoren.


USIT er et av landets største IT-faglige miljøer med i overkant av 200 fast ansatte og en omsetning på mer enn 260 millioner kroner.


Våre løsninger med datainnsamling til forskning med Nettskjema og TSD er Norges mest brukte løsning for innsamling av forskningsdata.

Norges største IT-miljø for utvikling av forskningsløsninger til koronastudier trenger folk!

Om stillingen

Har du lyst å jobbe med Norges sikreste løsning for datainnsamling? Vi trenger flere til å jobbe med nettskjema.no og søker en person til å jobbe med videreutvikling av løsningene bak nettskjema.no samt 2.linje brukerstøtte. Stilling er delt ca 50% brukeroppfølging og 50% utvikling /drift.

Du vil som ansatt i Webseksjonen jobbe i et tverrfaglig devopsteam bestående av dyktige og kunnskapsrike frontend-, backend-programmerere, interaksjons- og webdesignere.

Arbeidsoppgavene vil være å 2.linje brukerstøtte og arbeids med videreutvikling av Nettskjema.

Dette kan være arbeid med alt fra overvåkning, avansert oppsett og tilpasninger av tjenesten til javaprogrammering og databaseoppsett. Arbeidsoppgaver rundt dette vil bli tilpasset ønsker og kompetanse.

Det vil bli gitt grundig opplæring og vi krever kun generelt god tekniske kompetanse og grunnleggende programmeringskunnskap.

Du vil jobbe i et kreativt og sterkt fagmiljø med fokus på å levere stabile IT-systemer av høy kvalitet og gode brukeropplevelser. Det blir gitt gode muligheter for faglig utvikling.

Stillingen er et 6 måneders vikariat med mulighet for forlengelse.

Kvalifikasjonskrav

 • høy generell teknisk kompetanse
 • grunnleggende programmeringskunnskap
 • kjennskap til smidige metoder og devops
 • høyere utdanning, minimum bachelor-nivå. Realkompetanse med relevans for de aktuelle oppgavene kan kompensere utdanningskravet

Vi ser etter personer som

 • kjenner til hvordan webapplikasjoner settes opp i docker/ kubernetes
 • har allsidig kunnskap om flere deler av utviklingforløpet til webtjenester
 • er god til å jobbe selvstendig og trives i team sammen med andre
 • er sulten på ny kunnskap og ønsker å utvikle deg faglig som utvikler
 • har god skriftlig og muntlig norsk framstillingsevne

Vi tilbyr

 • lønn som overingeniør: ltr. 58-68 (kr 516 400,- til kr 618 600,-)
 • fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger
 • gode muligheter til faglig utvikling
 • trening i arbeidstiden
 • god pensjonsordning og gunstig lån i Statens Pensjonskasse

Søknaden skal inneholde

 • Søknadsbrev
 • CV
 • Vitnemål, attester

Søknad må sendes inn via vårt rekrutteringssystem Jobbnorge.

Andre opplysninger

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

I henhold til offentlighetsloven § 25, 2. ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

UiO har et personalpolitisk mål om å oppnå en balansert kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn.

I tillegg ønsker UiO at våre medarbeidere i størst mulig grad gjenspeiler mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte søkere med redusert funksjonsevne til å søke stillingen. Som IA-bedrift vil vi legge forholdene til rette for medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Nyutdannede oppfordres til å søke.

Kontaktinformasjon

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS