Stilling:

Regiondirektør Sørøst

Søknadsfrist 12. november

Statped

Statped er en nasjonal etat med fire regionkontorer. Etaten skal bidra til at barn, unge og voksne med særskilte opplæringsbehov gis muligheten til å være aktive deltakere i utdanning, arbeid og samfunnsliv. Statped har spisskompetanse innen seks definerte fagområder, og jobber flerfaglig ut mot den enkelte bruker og samarbeidspartner. Som del av toppledelsen har regiondirektør et overordnet, nasjonalt ansvar i tillegg til å lede og videreutvikle egen region.

Fokus er på å etablere større og mer robuste faglige enheter, dyktiggjøre fagfolk i førstelinjen og etablere samarbeid med partnere som funksjonshemmedes organisasjoner, UH-sektoren, NAV og helsesektoren.

Kandidater har erfaring fra endringsledelse i større, komplekse kunnskapsvirksomheter, primært i offentlig sektor. Rollen krever inngående kunnskap om samspill med statsforvaltningen og kommune/fylkeskommune.

Kontakt gjerne KinderStiff Consulting v/ Benedikte Stiff, tel. 924 45 661 eller Hild F. Kinder, tel. 478 25 625, eller registrer din interesse på kinderstiff.no.

Søk på stillingen her

Powered by Labrador CMS