Stilling:

Kommunikasjonssjef SINTEF Digital

Søknadsfrist: 05.11.2018

SINTEF

SINTEF er et av Europas største forskningsinstitutt, med flerfaglig spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF er en uavhengig stiftelse som siden 1950 har skapt innovasjon gjennom utviklings- og forskningsoppdrag for næringsliv og offentlig sektor i inn- og utland. SINTEF har 2000 medarbeidere fra 75 nasjoner og en årlig omsetning på over tre milliarder kroner.

Visjon: Teknologi for et bedre samfunn.

SINTEF Digital driver forskning og innovasjon innen digitale teknologier og teknologiorienterte samfunnsfag. Vår flerfaglige kunnskapsbase benyttes på tvers av alle bransjer, og hjelper våre kunder med å utnytte og møte mulighetene som skapes av digitalisering og digital transformasjon.

SINTEF har et av Norges sterkeste miljøer innenfor anvendt IKT-forskning og forskningsbasert digitalisering, med ekspertise innenfor blant annet kunstig intelligens, autonomi, sensorer, cybersikkerhet og stordata. SINTEF Digital har også sterke forskningsmiljøer innenfor helse og samfunnssikkerhet, og mye aktivitet knyttet til startup-bedrifter og kommersialisering av forskningsresultater. FoU-aktiviteten spenner bredt over bransjer og samfunnssektorer.

Til nyopprettet stilling søkes kommunikasjonssjef til SINTEF Digital. Kommunikasjonssjefen får sentrale oppgaver i arbeidet for å styrke SINTEFs posisjon, synlighet og branding knyttet til viktige satsingsområder som digitalisering, helse og samfunnssikkerhet. Kommunikasjonssjefen skal bidra til modernisering av SINTEFs kommunikasjon, spesifikt i digitale kanaler og sosiale medier, og vil spille en viktig rolle for å styrke det kommunikasjonsfaglige miljøet i Oslo.

Kommunikasjonssjefen er en del av ledelsen i SINTEF Digital og samarbeider tett med andre kommunikasjonsressurser i hele SINTEF.

Arbeidsoppgaver:

  • Utarbeide mål, strategier og planer for kommunikasjon i SINTEF Digital.
  • Være konserndirektørens strategiske rådgiver innenfor kommunikasjon.
  • Bistå konserndirektør og ledergruppe i SINTEF Digital innen markedskommunikasjon og forskningsformidling.
  • Innholdsproduksjon, spesielt til digitale kanaler.
  • Løpende kontakt med kunder, forskningspartnere, medier og nettverk.

Kvalifikasjoner:

  • Høyere utdanning innen kommunikasjon / IKT.
  • Gjerne kommunikasjonserfaring fra digital sektor eller digitale medier, og operativ erfaring fra innholdsproduksjon.
  • God kommunikasjonsfaglig kompetanse og erfaring.

Personlige egenskaper:

Vi ser etter deg som er initiativrik og åpen og som ser nye muligheter. Du er uredd og offensiv og har god gjennomføringsevne. Du samarbeider godt med andre, og er strukturert og ryddig.

Vi tilbyr:

  • Lønn etter avtale.
  • Fleksible arbeidstidsordninger og gode pensjonsordninger.
  • En viktig posisjon for å videreutvikle SINTEFs rolle i samfunnet.
  • Arbeidssted Oslo, men må også tilbringe mye tid i Trondheim og andre steder der SINTEF har aktivitet.

Spørsmål om stillingen kan rettes til vår rådgiver hos Hodejegerne, Åsta Braathen: tlf. 989 01 025.

Søknadsfrist 5. november.

Søknad sendes inn via Hodejegerne.

Powered by Labrador CMS