Stilling:

Rådgiver tilknyttet Tospråktesten og kurset Tolkens ansvarsområde (TAO)

Søknadsfrist: 26.11.2018

OsloMet

OsloMet - storbyuniversitetet (tidl. Høgskolen i Oslo og Akershus, HiOA) er landets tredje største universitet, med over 20 000 studenter og mer enn 2000 ansatte. OsloMet har studiesteder i Pilestredet, på Kjeller og i Sandvika. OsloMet er et attraktivt studie- og arbeidssted og en aktiv del av storbyregionens samfunns-, arbeids- og kulturliv.


Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier (LUI) har nærmere 450 ansatte og 7000 studenter, og holder til i Pilestredet og på Kjeller. Vi tilbyr barnehagelærer-, grunnskole-/faglærer- og yrkesfaglærerutdanning, utviklingsstudier og utdanning i tegnspråk og tolking. På masternivå tilbyr vi barnehagepedagogikk, flerkulturell og internasjonal utdanning, IKT-støttet læring, skolerettet utdanningsvitenskap og yrkespedagogikk. Fakultetet har ph.d.-studium i utdanningsvitenskap for lærerutdanning og omfattende etter- og videreutdanning. Vi har en betydelig FoU-aktivitet knyttet til utdanningsområdene våre.

Rådgiver tilknyttet Tospråktesten og kurset Tolkens ansvarsområde (TAO)

Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier har ledige oppgaver tilknyttet Tospråktesten og kurset Tolkens ansvarsområde (TAO) ved Pilestredet 42. Stillingen tilsvarer en 100 % fast stilling. Utlysningen er i utgangspunktet et vikariat i forbindelse med en utdanningspermisjon, og etter en tre års periode kan det være endringer i arbeidsoppgavene.

Fakultetet utfører oppgaver på vegne av Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi) for å kvalifisere kandidater til registrering i Nasjonalt tolkeregister. Fra 1.1.2017 har fakultetet fått ansvar for Tospråktesten, og fra 1.1.2018 for TAO-kurset, og vi søker en person som kan inngå i teamet som har et samlet ansvar for Tospråktesten og TAO.

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være

  • planlegge og gjennomføre tester, inkludert fungere som prøveleder og norsksensor
  • språkrelaterte oppgaver, som sensoropplæring, oppfølging av testbatteri og oversettelser
  • forberede og holde kurs for potensielle tolker
  • andre prosjektunderstøttende oppgaver
  • delta i videreutviklingen av Tospråktesten og kurset Tolkens ansvarsområde (TAO)
  • noe reising og arbeidstid i helger vil kunne forekomme

Vi søker deg som har

erfaring med administrative arbeidsoppgaver/prosjektoppfølging høyere utdanning på minimum bachelornivå, fortrinnsvis innen språkfag eller et annet relevant fagområde bred kjennskap til tolkefeltet og eller erfaring fra tolking/oversetting innsikt i eller erfaring fra i test- og eksamensarbeid

  • formidlings- og pedagogiske evner
  • gode norskkunnskaper, skriftlig og muntlig
  • gode engelskkunnskaper, skriftlig og muntlig

Vi ønsker deg som

er selvstendig, strukturert og har evne til å koordinere og å følge opp arbeidsoppgaver er fleksibel og har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner har erfaring med å undervise, holde kurs eller drive annen formidlingsvirksomhet

Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det.

Vi kan tilby deg

  • spennende og varierte arbeidsoppgaver med muligheter for faglig utvikling
  • et hyggelig og inkluderende arbeidsmiljø
  • en arbeidsplass i utvikling
  • låne- og pensjonsbetingelser i Statens Pensjonskasse fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger

Du må laste opp attester og alle sider av vitnemål. Dokumentene må være på engelsk eller et skandinavisk språk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.

Andre opplysninger

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte:

  • Seksjonssjef Ronald Worley, 67 23 70 02 / 957 95 088

Stillingen lønnes etter Statens lønnsregulativ, 1434 rådgiver. Lønn kroner 442 400-586 500 pr. år. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

Vil du søke på stillingen må du søke elektronisk ved å benytte knappen nederst i utlysningen ”Logg inn og søk stillingen”.

Søknadsfrist: 26.11.2018

Ref: 18/10025

OsloMet har implementert Charter & Code og er sertifisert av EU kommisjonen til HR Excellence in Research (HRS4R).

OsloMet deltar i EU nettverket for mobilitet av forskere Euraxess

Logg inn og søk stillingen

Powered by Labrador CMS