Stilling:

Rådgiver i praksisadministrasjonen

Søknadsfrist: 12.08.2018

OsloMet

OsloMet - storbyuniversitetet (tidl. Høgskolen i Oslo og Akershus, HiOA) er landets tredje største universitet, med over 20 000 studenter og mer enn 2000 ansatte. OsloMet har studiesteder i Pilestredet, på Kjeller og i Sandvika. OsloMet er et attraktivt studie- og arbeidssted og en aktiv del av storbyregionens samfunns-, arbeids- og kulturliv.

LUI tilbyr barnehagelærer-, grunnskole-/faglærer- og yrkesfaglærerutdanning, utviklingsstudier og utdanning i tegnspråk og tolking. På masternivå tilbyr vi barnehagepedagogikk, flerkulturell og internasjonal utdanning, IKT-støttet læring, skolerettet utdanningsvitenskap og yrkespedagogikk. Fakultetet har ph.d.-studium i utdanningsvitenskap for lærerutdanning og omfattende etter- og videreutdanning.

Seksjon for praksisadministrasjon ved Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier (LUI) har ledig 50 % fast stilling som rådgiver.

Seksjon for praksisadministrasjon ved LUI har ti engasjerte og kompetente medarbeidere, som i samarbeid med instituttene ved fakultetet har ansvar for administrasjon og utvikling av praksisopplæringen knyttet til fakultetets ulike lærerutdanninger. Seksjonen er organisert i tre ulike team rettet mot henholdsvis barnehage-, grunnskole- og faglærerutdanning samt yrkesfaglærerutdanning og PPU. Du vil ha arbeidssted i Pilestredet, og ditt arbeidsområde vil i hovedsak være knyttet til grunnskole- og faglærerutdanningen. Det er ønskelig med tiltredelse snarest.

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være

 • innhente praksisplasser
 • utplassere, veilede og følge opp studenter i praksis
 • saksbehandling
 • følge opp samarbeidsavtaler om praksisopplæring og bidra til videreutvikling av et godt samarbeid med praksisfeltet
 • følge opp høringer, endringer i retningslinjer, lover etc. som medfører endringer i teamets rutiner og prosedyrer
 • vedlikeholde og videreutvikle informasjon på nettsider, i praksisguider etc.

Vi søker deg som har

 • høyere utdanning på minimum bachelornivå
 • arbeidserfaring knyttet til utdanningssektoren og/eller offentlig forvaltning
 • gode digitale ferdigheter
 • gode norsk- og engelskkunnskaper, skriftlig og muntlig

Det er ønskelig med erfaring fra studieadministrasjon og kjennskap til FS og saksbehandlingssystem.

Vi ønsker deg som

har interesse og engasjement for å jobbe med både drifts- og utviklingsoppgaver. Du må være kvalitetsbevisst og ha evnen til å ta gode, selvstendige vurderinger i hverdagen. Det er viktig at du arbeider systematisk og effektivt, og takler høyt arbeidspress i perioder. Arbeidsoppgavene innebærer tett kontakt med lærere og studenter ved OsloMet, samt praksislærere, skoleledere og –eiere. Det er derfor avgjørende at du er serviceinnstilt og har gode kommunikative ferdigheter. Du må ha gode samarbeidsevner og være løsningsfokusert.

Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det.

Vi kan tilby deg

 • spennende jobb på Norges tredje største og mest urbane universitet
 • et godt arbeidsmiljø med muligheter for faglig utvikling
 • engasjerte og dyktige kollegaer
 • gode låne- og pensjonsbetingelser i Statens Pensjonskasse
 • fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger

Du må laste opp attester og alle sider av vitnemål. Dokumentene må være på engelsk eller et skandinavisk språk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.

Andre opplysninger

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte:

Stillingen lønnes etter Statens lønnsregulativ, 1434 Rådgiver, årslønn fra kroner 442 400,- til 586 500,-. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

Vil du søke på stillingen må du søke elektronisk ved å benytte knappen nederst i utlysningen ”Logg inn og søk stillingen”.

Søknadsfrist: 12.08.2018

Ref: 18/06066 - 2

OsloMet har implementert Charter & Code og er sertifisert av EU kommisjonen til HR Excellence in Research (HRS4R).

OsloMet deltar i EU nettverket for mobilitet av forskere Euraxess.

Web: www.hioa.no

Logg inn og søk stillingen