LEDIG STILLING VED NIVA

HR-rådgiver

Søknadsfrist: 17.10.2021

Norsk institutt for vannforskning

Norsk institutt for vannforskning (NIVA) er Norges viktigste miljøforskningsinstitutt for vannfaglige spørsmål. Med et helhetsperspektiv på klima og miljø arbeider NIVA med å finne løsninger for en bærekraftig utvikling av sivilsamfunn, forvaltning og næringsliv. NIVA er eksperter på akvatiske økosystemer, både ferskvann og marint, og på hvordan de er koblet sammen og påvirker hverandre. NIVA arbeider tverrfaglig med samspillet mellom vann, miljø og samfunn, ut fra naturfaglig og samfunnsfaglig ekspertise. NIVA har hovedkontor i Oslo og regionavdelinger i Bergen, Grimstad, Hamar og København, samt en forskningsstasjon ved Drøbak. NIVA har datterselskaper i Tromsø, Chile og Kina. Totalt har NIVA-gruppen nesten 500 medarbeidere.

HR-rådgiver til en jobb med mening!

NIVA er en ikke profitt-basert kunnskapsorganisasjon med godt omdømme og en sterk posisjon blant norske forskningsinstitutter. Vår visjon er «forskning for en bærekraftig framtid» – med verdiene relevans, integritet, kvalitet og samspill. NIVA er en attraktiv arbeidsplass fordi vårt bidrag og samfunnsansvar gir mening og motivasjon. Dette er grunnleggende forutsetninger for at våre medarbeidere skal utvikle seg og bli hos oss.

I NIVA er vi opptatt av at vår forskning og rådgivning holder høy kvalitet, det samme gjelder for vårt HR-arbeid!

Hovedoppgaver

Vi søker etter en dedikert fagperson som kan utvikle, fasilitere og følge opp aktiviteter og utviklingstiltak knyttet til kultur, ledelse og medarbeidere. Som en del av HR -teamet vil rådgiveren gi lederstøtte, delta i sykefraværsoppfølging og rekrutteringsprosesser, samt ulike løpende oppgaver og prosjekter. Arbeidsoppgavene vil inneholde en god miks av operativ og strategisk karakter.

Du vil bli en del av et team på 4 medarbeidere i tillegg til HR-direktør.

Kvalifikasjoner og erfaring

  • Høyere utdannelse innen HR og organisasjonsfag.
  • Minimum 5 års erfaring innen HR, gjerne fra større kunnskapsorganisasjon.
  • Bred erfaring med organisasjons- og utviklingsarbeid, rekruttering, HMS med fokus på psykososialt arbeidsmiljø, samt kunnskap om arbeidsrettslige forhold.
  • Svært god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk.

Hvem er du?

Du er en drivende og inspirerende person som blir motivert av å jobbe sammen med engasjerte, dyktige kollegaer. Du er trygg i møte med mennesker, kommuniserer godt og skaper relasjoner og tillit. Videre er det viktig at du er løsningsorientert, fleksibel og en utpreget lagspiller. Du arbeider målrettet og har gjennomføringsevne, samtidig som du de ser de store linjene og jobber langsiktig.

Inkludering og mangfold

NIVA har et viktig samfunnsoppdrag som kunnskapsleverandør nasjonalt og internasjonalt. Vi rekrutterer internasjonalt og har behov for mangfold fordi ulike perspektiver fremmer nytenkning, innsikt og gir bedre beslutninger, og ikke minst mobiliserer potensialet til medarbeiderne våre. NIVA har et arbeidsmiljø som er preget av respekt og likeverd. Vi likebehandler med hensyn til kjønn, alder, funksjonsevne, religion og etnisk og kulturell bakgrunn, og andre vesentlige forhold ved en person.

Vi tilbyr

  • Faglig og personlig utvikling med utfordrende arbeidsoppgaver.
  • Godt arbeidsmiljø preget av engasjerte, dyktige og sosiale medarbeidere i et multikulturelt og miljø.
  • Flotte lokaler sentralt på Hasle.
  • Gode, konkurransedyktig pensjons- og forsikringsordninger, samt fleksibilitet i arbeidstid.

Webcruiter-ID: 4434447410

Søk på stillingen

Kontaktinformasjon:

  • Anne Smedstad (HR-direktør), 995 04 850
  • Line Sorteberg (Seniorrådgiver, HR), 951 19 446

Powered by Labrador CMS