LEDIG STILLING VED NORSK INSTITUTT FOR NATURFORSKNING (NINA)

Grafisk designer

Søknadsfrist: 14.02.2022

NINA

NINA er en uavhengig stiftelse som forsker på natur og samspillet natur - samfunn. Vi har rundt 300 medarbeidere, og er det største forskningsinstituttet innen anvendt økologi i Norge. Hovedkontoret vårt, NINA-huset, ligger på Gløshaugen i Trondheim, og vi har egne forskningsavdelinger i Oslo, Lillehammer, Bergen og Tromsø.


NINA har oppdragsgivere innen offentlig forvaltning, forskningsråd, næringsliv og internasjonale institusjoner.

Har du lyst til å arbeide med grafisk design i et av landets ledende forskningsinstitutt? Ved Norsk institutt for naturforskning (NINA) er det fra våren 2022 ledig fast, hel stilling som grafisk designer.

Om stillingen:

Vi søker en grafisk designer som kan drifte og utvikle NINAs visuelle profil og maler for trykte og digitale medier.

Stillingen inngår som en del av kommunikasjonsavdelingen med NINA-huset i Trondheim som arbeidssted. Her får du jobbe kreativt sammen med dyktige og engasjerte kolleger. I NINA samarbeider kommunikasjonsavdelingen tett med forskerne. Vi har som mål å være aktive og synlige i samfunnsdebatten på våre fagområder. Vi forsøker hele tiden å være nyskapende i forskningsformidlingen. Kommunikasjonsavdelingen i NINA har også eksterne oppdrag.

Arbeidsoppgaver:

• Utforme, gi råd, veilede og kvalitetssikre grafisk design i NINA.

• Samarbeide med forskerne om utforming av rapporter, bøker og vitenskapelige artikler.

• Utforming og vedlikehold av NINAs egne maler i Word og andre Office-programmer.

• Design til trykte og digitale flater, bla utforming av illustrasjoner, maler, postere, utstillingsmateriale, logoer og nettsider.

• Delta i utviklingen av NINAs nettsider, og bidra til design som gir en god brukeropplevelse og brukergrensesnitt (UX- og UI-design).

• Utvikle nye og eksisterende konsepter.

Hvem søker vi?

Vi søker deg som liker å arbeide i en kommunikasjonsavdeling hvor det er stor aktivitet og etterspørsel etter vår kompetanse og tjenester. Du liker å være med på å synliggjøre verdien av forskning, og har evne til å samarbeide tett med forskere for å omsette deres vitenskapelige formidling til visuelle uttrykk. Du er innstilt på en utfordrende og variert hverdag, du har god gjennomføringsevne og arbeider selvstendig, er fleksibel og evner å håndtere flere oppgaver på en gang. Du tar initiativ, er løsningsorientert og samarbeider godt med andre.

Du har god kjennskap til Office-programmer og Adobe; InDesign, Photoshop, Illustrator og Adobe XD. Gjerne også god kunnskap i videoredigering: Premiere og After Effects, samt innsikt i webredigering.

Du må ha relevant formell utdanning innen grafisk design, minimum 3-årig høyskole/universitet. Du bør også ha erfaring med grafisk design, profilarbeid og webutvikling.

Det er en fordel om du også behersker:

• animasjon og film

• digital markedsføring

• WordPress og/eller annen publisering

Vi tilbyr:

• lønn etter kvalifikasjoner

• fleksitidsordning

• god pensjonsordning og gruppelivsforsikring

• et variert, trivelig og spennende arbeidsmiljø i et av Norges ledende forskningsmiljø

• treningsrom, garderobefasiliteter og god kantine

Kvinneandelen i NINAs administrative stillinger er høy, og vi oppfordrer derfor menn til å søke.

Spørsmål om stillingen kan rettes til kommunikasjonssjef Bjørg Bruset, [email protected], tlf. 900 12 763.

Søknad sendes på e-post til [email protected]

Den må inneholde CV med informasjon om utdanning og relevant arbeidserfaring. Vitnemål og attester vil bli etterspurt senere i tilsettingsprosessen.

Søknadsfrist 14. februar 2022

Powered by Labrador CMS