Ledig stilling ved SINTEF

Sertifiseringsleder til SINTEF Certification

Søknadsfrist: 31.10.2020

SINTEF

SINTEF er et av Europas største forskningsinstitutt, med flerfaglig spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF er en uavhengig stiftelse som siden 1950 har skapt innovasjon gjennom utviklings- og forskningsoppdrag for næringsliv og offentlig sektor i inn- og utland. SINTEF har 2000 medarbeidere fra 75 nasjoner og en årlig omsetning på over tre milliarder kroner.

Visjon: Teknologi for et bedre samfunn.

SINTEF Community er et forskningsinstitutt for bærekraftig utvikling av bygg, infrastruktur og mobilitet. Vi skaper verdier for våre kunder og samfunnet gjennom forskning og utvikling, forskningsbasert rådgivning, sertifisering og kunnskapsformidling. Vi har spisskompetanse innenfor fagområder som arkitektur, bygg, vann, samferdsel og samfunnsøkonomi. Vi utvikler fremtidens løsninger for et bærekraftig samfunn.

Arbeidet med produktsertifisering styres av sertifiseringsleder. Da nåværende sertifiseringsleder går av med pensjon i 2021 søker vi nå en etter hans etterfølger. Sertifiseringsleder er ansvarlig for at sertifiseringsvirksomheten foregår etter de retningslinjer som gjelder. Arbeidet medfører bred kontakt med fagmiljøer både i og utenfor SINTEF. Sertifiseringsleder skal drifte og videreutvikle sertifiseringsvirksomheten.

Enheten SINTEF Certification består av et team på 7 medarbeidere, og er en del av avdelingen kunnskapsformidling og sertifisering. Sertifisering utføres av prosjektledere i ulike fagavdelinger i SINTEF, som sertifiseringsleder har tett kontakt med. Sertifiseringsvirksomheten omfatter både produktsertifisering og personsertifisering. Produktsertifikater fra SINTEF utstedes for både norskproduserte og importerte byggevarer.

Du vil bli en del av et godt faglig miljø med gode muligheter til å utforme din egen hverdag.

Vi tilbyr varierte og utfordrende oppgaver innenfor:

  • Daglig drift av sertifiseringsvirksomheten
  • Kommunikasjon med kunder om sertifisering
  • Oppfølging av prosjektledere innenfor sertifisering
  • Utvikling av sertifiseringsvirksomheten
  • Oppfølging og videreutvikling av sertifiseringsprosedyrer
  • Oppfølging av utpeking som teknisk kontrollorgan, samt akkreditering for sertifisering

Bakgrunn og erfaring

Vi søker en medarbeider med høyere utdanning innenfor byggfag. Mastergrad er ønskelig. Det er også ønskelig med minimum 5 års erfaring fra byggebransjen og at du har kunnskap og interesse for byggevarer. Det er en fordel, men ikke noe krav, at du har erfaring fra produktdokumentasjon, sertifisering og/eller arbeid med kvalitetssystemer.

Vi tilbyr

Vi tilbyr en stilling med mange spennende utfordringer og arbeidsoppgaver i en virksomhet med godt faglig og sosialt miljø. Gode muligheter for faglig fordypning og utvikling, fleksibel arbeidstid, konkurransedyktig lønn samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

Kontakt

For spørsmål eller en uforpliktende prat, ta kontakt med:

Søknadsfrist: 31. oktober 2020.

Søk her!

Hjemmeside: www.sintef.com

Powered by Labrador CMS
Powered by Labrador CMS