Ledig stilling ved SINTEF

Økonomisjef - SINTEF Community

Søknadsfrist: 10.12.2019

Vil du jobbe med økonomi i et teknologisk og samfunnsengasjert forskningsmiljø?

Som økonomisjef vil du ha ansvaret for økonomioppfølging i instituttet, analyser og utarbeidelse av beslutningsgrunnlag for ledere. Du vil også få ansvar for budsjett, prognoser, måneds- og årsregnskap for å holde ledelsen løpende informert. Økonomisjefen er en ressursperson for forskningssjefer og forskningsledere på vårt kontor i Oslo. Dette er en lederstilling med personalansvar, og du vil rapportere til SINTEF Communitys visekonserndirektør i Oslo.

SINTEF

SINTEF er et av Europas største forskningsinstitutt, med flerfaglig spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF er en uavhengig stiftelse som siden 1950 har skapt innovasjon gjennom utviklings- og forskningsoppdrag for næringsliv og offentlig sektor i inn- og utland. SINTEF har 2000 medarbeidere fra 75 nasjoner og en årlig omsetning på over tre milliarder kroner.

Visjon: Teknologi for et bedre samfunn.

SINTEF Community er et forskningsinstitutt for bærekraftig utvikling av bygg, infrastruktur og mobilitet. Vi skaper verdier for våre kunder og samfunnet gjennom forskning og utvikling, forskningsbasert rådgivning, sertifisering og kunnskapsformidling. Vi har spisskompetanse innenfor fagområder som arkitektur, bygg, vann, samferdsel og samfunnsøkonomi. Vi utvikler fremtidens løsninger for et bærekraftig samfunn.

Sammen med Business Controller i Trondheim vil du også ha ansvaret for faglig utvikling av våre avdelingskoordinatorer som jobber med prosjektstøtte for alle våre prosjektledere.

Kvalifikasjoner

 • Økonomisk utdannelse på masternivå
 • Minimum 5 års relevant erfaring
 • Erfaring med ledelse av en økonomifunksjon er en fordel
 • Gode IT-kunnskaper, spesielt i Excel. SINTEF bruker Maconomy som regnskapssystem. Øvrige arbeidsverktøy er Current, Eye-share og PowerBI

Personlige egenskaper

Vi søker deg som er resultat- og løsningsorientert og har et helhetlig tankesett for økonomiområdet samtidig som du kan være operativ. Du har fokus på samarbeid, spiller andre gode og har evnen til å skape tillit gjennom gode relasjoner med de rundt deg. Du behersker norsk og engelsk som arbeidsspråk.

Vi tilbyr

 • Konkurransedyktig lønn
 • Gunstige pensjons- og forsikringsordninger
 • Fleksibel arbeidstid
 • Kreativt og tverrfaglig arbeidsmiljø som er internasjonalt anerkjent
 • Gode muligheter for faglig fordypning og utvikling
 • SINTEF-skolen med variert utviklingsstilbud
 • Trivelig arbeidsplass med gode kolleger

Arbeidssted vil være Oslo, men noen reiser til Trondheim må regnes med. Vennligst inkluder CV og kopi av vitnemål i søknaden.

Søk på stillingen

Søknadsfrist: 10.12.2019

Spørsmål om stillingen:

Web: www.sintef.no