LEDIG STILLING VED SINTEF

Senior forretningsutvikler / prosjektleder - SINTEF Helgeland

Søknadsfrist: 20.09.2021

SINTEF

SINTEF er et av Europas største forskningsinstitutt, med flerfaglig spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF er en uavhengig stiftelse som siden 1950 har skapt innovasjon gjennom utviklings- og forskningsoppdrag for næringsliv og offentlig sektor i inn- og utland. SINTEF har 2000 medarbeidere fra 75 nasjoner og en årlig omsetning på over tre milliarder kroner.

Visjon: Teknologi for et bedre samfunn.

Vår visjon er Teknologi for et bedre samfunn, og dette har vært fundamentet for all vår virksomhet i over 70 år. FNs bærekraftsmål er også en viktig og naturlig del av hverdagen i SINTEF og vi rapporterer dette årlig i vår egen bærekraftrapport.


SINTEF Helgeland AS er regionens eget tekniske industrielle forskningsinstitutt. Med tilgang til SINTEF-konsernets kompetanse og i samarbeid med regionens eksisterende FOU miljø, tilbyr SINTEF Helgeland oppdragsforskning og forskningsbasert rådgivning til regionens industri og næringsliv. Fokusområdene til SINTEF Helgeland er særlig knyttet til områdene sirkulær økonomi, bærekraft og fremtidens produksjon. Tjenestene kjennetegnes av høy kvalitet og industriell relevans. I dag er vi ca. 10 ansatte, men har en voksende portefølje, noe som tilsier fortsatt ambisjoner om videre vekst.Les mer på: www.sintef.no

SINTEF er en av Norges mest anerkjente merkevarer, og er i dag et av Europas største uavhengige forskningsinstitutt. Dette omdømmet og vår vekst er resultat av de innovasjoner og løsninger vi har utviklet for våre kunder og samfunnet. Vår visjon er teknologi for et bedre samfunn, og dette har vært fundamentet for all vår virksomhet i 70 år. FNs bærekrafts mål er en viktig og naturlig del av hverdagen i SINTEF og vi rapporterer om dette årlig i vår egen bærekraftsrapport.

Lokal tilstedeværelse er viktig for våre kunder, og gjennom SINTEF Helgeland bidrar vi til gode verdiskapende og bærekraftige løsninger for våre oppdragsgivere. SINTEF Helgeland har en bred kompetanse, og satser særlig på områdene sirkulær økonomi, miljø, bærekraft i tillegg til framtidens produksjon og produkter samt digitale løsninger som understøtter dette.

Med bakgrunn i økende mengde forespørsler for nye prosjekter er det nødvendig å styrke laget vårt. Flere store prosjekter skal etableres, og vi er på jakt etter deg med god teft for forretningsutvikling og med erfaring innenfor prosjektledelse av forskningsprosjekter. God kjennskap til både nasjonalt og internasjonalt virkemiddelapparatet er en fordel. Har du i tillegg en faglig bakgrunn som er relevant et eller flere av våre arbeidsområder er du gjerne den vi leter etter. For tiden er vi involvert i prosjekter og prosjektmuligheter innen Energi, Batteri, Sirkulær økonomi, Miljø, Bærekraft, Klima, Metallproduksjon, Karbonmaterialer, Digitalisering, Helse, Marine næringer, infrastruktur mv.

Vi ønsker så snart som mulig å høre fra aktuelle kandidater, og vil vurdere kandidater fortløpende.Søknadfrist: 20. september 2021.

Arbeidssted vil som utgangspunkt være Mo i Rana. Prosjektledere/forskere med relevantbakgrunn, erfaring, og med tilknytning til regionen oppfordres spesielt til å ta kontakt.

Vi søker etter jordnære og målrettede personer som finner motivasjon i tett kontakt med industri, samarbeidspartnere, virkemiddelapparat og lokale/regionale myndigheter. I tillegg til erfaring med prosjektutvikling og prosjektledelse søker vi deg som kan bidra faglig inn i våre FoU-prosjekter Kandidatene må ha evne og vilje til å jobbe i team.

Ønsket kompetanse:

 • Du har gjerne en PhD som er relevant innenfor våre kompetanseområder.
 • På samme måte som oss, er du nysgjerrig på nye utfordringer, imøtekommende og løsningsorientert ovenfor nye prosjektidéer.
 • Sammen med oss er du en god nettverksbygger i markedet.
 • Som oss andre innehar du stor kapasitet og evne å ha mange baller i luften.
 • Vi må alle evne å jobbe selvstendig, strukturert og inneha god prosjektøkonomiforståelse
 • Det er viktig for oss at også du kan omsette industriens behov til løsninger gjennom prosjektetablering, prosjektledelse og eget prosjektarbeid.

SINTEF gir sine medarbeidere:

 • Frihet til å utvikle egne prosjekter og fagområde.
 • Et dokumentert godt og inkluderende arbeidsmiljø som verdsetter mangfold.
 • En variert og fleksibel arbeidshverdag i det som er kåret til Norges mest attraktive arbeidsgiver i en årrekke.
 • Unike muligheter til faglig og personlig vekst i et kompetansemiljø hvor 60% av våre forskere har doktorgrad.
 • God ledelse og systematisk utvikling av ledertalenter.
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger, velferdsordninger og konkurransedyktige betingelser.

Velkommen til SINTEF som den du er, og den du ønsker å bli!

Søk på stillingen

Spørsmål om stillingen:

Hjemmeside: www.sintef.com

Powered by Labrador CMS