LEDIG STILLING VED OSLOMET

Prosjektledere

Søknadsfrist: 10.03.2024

OsloMet

OsloMet - storbyuniversitetet er Norges tredje største universitet med nesten 22 000 studenter og over 2500 ansatte. Vi har campus i Oslo sentrum og på Romerike. OsloMet leverer forskning og utdanning med høy relevans for arbeidslivet, velferdsstaten og storbyregionen.

Prosjektledere ved OsloMet

Vil du ta del i campusutviklingen på et av Norges største universiteter?

Vi skal etablere nytt campus på Lillestrøm og har flere spennende ombyggingsprosjekter på campus Pilestredet. Vi styrker derfor vår prosjektleder kapasitet til flere store prosjekter knyttet til strategisk campusutvikling, og trenger derfor deg som engasjerer deg for eiendomsutvikling og god arealutnyttelse.

Flere foreldrepermisjoner gjør at vi nå lyser ut to vikariater med varighet frem til 1. august 2025. Som prosjektleder hos oss vil du inngå i et dyktig og erfarent prosjektteam, i en avdeling med omtrent 60 ansatte som har ansvar for universitetets bygningsmasse på totalt 175 000 kvadratmeter fordelt på to campus i Oslo og på Kjeller ved Lillestrøm.

Hørtes dette spennende ut? Da håper vi å se søknaden din!

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være

 • ledelse av campusutviklingsprosjekter, blant annet planlegge, gjennomføre og kvalitetssikre etter prosjektets mandat
 • prosjektledelse av universitetets byggearbeid, følge opp leverandører, utarbeide tegninger, kravspesifikasjoner og dokumentasjon
 • planlegge og utvikle nye prosjekter i eiendomsporteføljen
 • koordinering og samarbeid med de ulike interessentene i prosjektene, for eksempel eksterne aktører, leverandører, utleiere, studenter og ansatte

Vi søker deg som har

 • relevant høyere utdanning, minimum bachelor, som for eksempel ingeniør eller arkitekt. Lang og relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse.
 • noen års erfaring med ledelse av byggeprosjekter
 • gode norsk- og engelskkunnskaper, skriftlig og muntlig

Det er en fordel om du har

 • erfaring fra offentlig sektor
 • kunnskap om og erfaring fra større byggeprosjekter, gjerne utvikling av publikumsarealer/ansattarealer
 • faglig nysgjerrighet og interesse for eiendomsutvikling og byggeprosjekter i universitetssektoren generelt, og ved OsloMet spesielt

Personlige egenskaper

 • Du er initiativrik, systematisk og resultatorientert.
 • Du tenker helhetlig og strategisk, men samtidig sikrer operativ gjennomføring.
 • Du har gode kommunikasjonsevner, og evner å bygge nettverk bredt i organisasjonen.
 • Du har god organisasjonsforståelse, og gode analytiske evner. 

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det. Har du perioder i livet hvor du ikke har vært i arbeid, utdanning eller opplæring er du også velkommen til å søke hos oss.

Vi kan tilby deg

 • en spennende jobb på Norges tredje største og mest urbane universitet
 • muligheter for faglig utvikling innenfor eiendomsutvikling, byggeprosjekter og prosjektledelse
 • et kreativt, dynamisk og hyggelig arbeidsmiljø med ambisiøse kolleger
 • fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger

Du må laste opp attester og alle sider av vitnemål. Dokumentene må være på engelsk eller et skandinavisk språk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.

Andre opplysninger

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte:

 • eiendomsdirektør, Mariann Hole på mobil: 916 56 646, epost: marhol@oslomet.no

Stillingen lønnes etter Hovedtariffavtalene i staten og OsloMets lønnspolitikk i 1113 – prosjektleder, i lønnstrinn 69 – 81, det vil si kroner 679 700 – 895 500 per år. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Fra lønnen trekkes 2 prosent i lovfestet innskudd i Statens Pensjonskasse.

Søknadsfrist: 8. mars 2024

Ref: 24/07775

OsloMet er Charter & Code sertifisert av EU-kommisjonen med rettigheter til å bruke logoen HR Excellence in Research (HRS4R) og medlem i nettverket EURAXESS som bidrar til gode arbeidsforhold for mobile forskere.

OsloMet har sluttet seg til prinsippene og forpliktet institusjonen til å følge anbefalingene i DORA-erklæringen (sfdora.org) (The San Francisco Declaration on Research Assessment).

Ansettelsen blir gjennomført etter prinsippene i statsansatteloven og lovverk som regulerer eksport av kunnskap, teknologi og tjenester. Søkere som er i konflikt med dette regelverket vil ikke anses kvalifisert for stillingen.

Besøk OsloMet på LinkedInFacebookInstagram

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS