Ledig stilling ved Universitetet i Bergen

Læreplass i byggdrifterfaget

Søknadsfrist: 15.02.2020

Universitetet i Bergen søker engasjert lærling i byggdrifterfaget.

Vil du bli lærling ved UiB?

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen er en anerkjent utdannings- og forskningsinstitusjon, organisert i syv fakulteter og rundt 54 institutter og faglige sentre. Campus ligger i sentrale deler av Bergen med universitetsområder på Nygårdshøyden, Haukeland, Marineholmen, Møllendalsveien og Årstad.

Arbeidsoppgaver

Som lærling i byggdrifterfaget ved UiBs Eiendomsavdeling kan du få arbeide med en bygningsmasse som spenner fra museum til avanserte laboratoriebygg, fra nye teknologiske bygg til fredede kulturminner. Du kan også få ta del i et samarbeid med dyktige fagmiljøer om viktige utviklingsoppgaver for hele universitetet. Du kan forvente en hverdag med varierte og spennende arbeidsoppgaver. På driftsområdene hos oss er det ansatt folk med høy kompetanse innenfor flere fagfelt. Du vil samarbeide med kollegaer som har bakgrunn fra blant annet tømrerfaget, rørleggerfaget og elektrofag. Som lærling vil du utvikle en helhetsforståelse for tekniske installasjoner i bygg, og hvordan de fungerer. Lærlinger hos oss utvikler et bredt nettverk og blir kjent med mange personer innen relevante fagområder.

Arbeidssted

Som lærling i byggdrifterfaget vil du være tilknyttet Eiendomsavdelingen ved UiB. Eiendomsavdelingen er ansvarlig for forvaltning, drift, vedlikehold og utvikling av alle universitetets bygninger, tekniske anlegg og utearealet.

Kvalifikasjoner

Vg1 Bygg og annleggsteknikk eller Vg2 Elektro. Det er tilstrekkelig at skoleåret er påbegynt ved søknadstidspunktet og ferdigstilles til sommeren.

Oppstart

Etter avtale i perioden juni-august.

Søknad

Søknad med CV, vitnemål/karakterutskrift og referanser sendes til Eiendomsavdelingen på [email protected] innen 15. februar.

Vil du vite mer? Klikk deg inn på uib.no/lærling for å lese mer om lærlingordningen ved UiB eller ta kontakt med Eiendomsavdelingen på [email protected]

Powered by Labrador CMS