Ledig stilling på Universitetet i Oslo
Blindern og Urbygningen (Foto: Wikimedia og Colourbox)
Byggdrifter - lærling
Søknadsfrist: 23.02.2025
Universitetet i Oslo
Universitetet i Oslo er Norges eldste og høyest rangerte forsknings- og utdanningsinstitusjon med 28 000 studenter og 7 500 ansatte. Faglig bredde og internasjonalt anerkjente forskningsmiljøer gjør UiO til en viktig samfunnsaktør.
Eiendomsavdelingen er ansvarlig for forvaltning, drift, vedlikehold og utvikling av universitetets eiendomsmasse som omfatter 475 000 m2 egne og 105 000 m2 leide lokaler i hovedsak på Blindern, i sentrum og på Tøyen. Rundt 70 prosent av UiOs bygningsmasse er underlagt fredning eller vern. Masterplan for UiOs eiendommer, Rom for et fremragende, grønt universitet – og kunnskapsbyen Oslo, og UiOs Miljø- og klimastrategi legger føringer for videre utvikling av eiendomsmassen og setter rammer for forvaltning, drift og vedlikehold.
Eiendomsavdelingen er en av universitetets største resultatenheter med 240 ansatte og fem underavdelinger: Eiendomsforvaltning og virksomhetsstøtte, Campusdrift, Campussservice, Campusutvikling og Livsvitenskapsbygget - mottaksprosjekt. Eiendomsavdelingen er godkjent lærebedrift innen byggdrifterfaget, gartner- og anleggsgartnerfaget samt renholdsfaget.
Vi søker nå etter engasjerte lærlinger innen bygningsdrift. Er du interessert?
Om stillingen
Vi søker engasjerte og praktisk anlagte lærlinger til våre driftsteam. Dette er en viktig rolle i Eiendomsavdelingen der du vil bidra til den daglige driften av våre eiendommer. Hos oss vil du møte faglig engasjerte kollegaer på tvers av organisasjonen som alle ønsker å bidra til det beste for våre brukere.
Vi har vi blant annet Historisk museum, Universitetets aula i Domus Media, Klimahuset, Brøggers Hus (Naturhistorisk museum), Observatoriet og Vikingtidsmuseet. I tillegg til titalls lab- og undervisningsbygninger på Blindern, Gaustad og i sentrum som varierer i kompleksitet, størrelse, alder og tilstand.
Dette er noe av det du vil jobbe med
Vi ønsker at du
- er ansvarsbevisst og tar jobben på alvor
- har motivasjon for å lære og er nysgjerrig på faget
- samarbeider godt med andre
Byggdrifterfaget er et kryssløpsfag, så vi rekrutterer fra linjer på Vg2, som for eksempel elektro, men også fra Vg1 Bygg og anleggsteknikk. Det er tilstrekkelig at skoleåret er påbegynt ved søknadstidspunktet og ferdigstilles til sommeren.
Hos oss får du
- dyktige kollegaer som brenner for faget
- trening i arbeidstiden
- jobbe sentralt i Oslo
- variert hverdag
- erfaring fra en stor organisasjon med mange muligheter
- oppfølging med vårt samarbeidsorgan Byggopp
- medlemskap i Statens pensjonskasse
Som lærling vil du tjene en prosentvis andel av begynnerlønnen til en fagarbeider, som tilsvarer 421 600,- pr. år. Lønnsandelen økes fra 30 % første halvår opp til 80 % siste halvår.
Inkluderende arbeidsliv og mangfold ved UiO
Inkludering og mangfold er en styrke. UiO har et personalpolitisk mål om å oppnå en balansert kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Videre ønsker vi medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det.
Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, skal vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju.
Vi håper at du søker på stillingen hos oss.
Søknad
Søknaden skal inneholde:
- Søknadsbrev.
- CV.
- Vitnemål og attester.
Søknad med vedlegg må sendes inn via vårt rekrutteringssystem Jobbnorge, klikk “Søk stillingen”.
Når du søker på stillingen, ber vi deg hente utdanningsresultatene dine fra Vitnemålsportalen.no. Om utdanningsresultatene dine ikke er tilgjengelige via Vitnemålsportalen, ber vi deg laste opp kopier av vitnemålene eller karakterutskriftene dine. All dokumentasjon må være på engelsk eller et skandinavisk språk.
Generell informasjon
Aktuelle søkerne vil bli invitert til intervju.
Søkerlister kan bli offentliggjort iht. Offentleglova § 25 andre ledd. Når du søker jobb hos oss vil navnet ditt stå på den offentlige søkerlisten. Det er mulig å be om å bli unntatt denne listen. Du må begrunne hvorfor du ønsker unntak fra offentliggjøring og vi tar deretter stilling til om vi kan innvilge ønsket ditt. Kan vi ikke det vil du høre fra oss.
Søk stillingen