Ledig stilling ved Statped

Lærling i kontor- og administrasjonsfaget

Søknadsfrist: 01.03.2020

Vi søker deg som liker å jobbe med varierte oppgaver innenfor administrasjon, HR, arrangementsstøtte og økonomi. Du har lyst til å lære mer, liker å ta ansvar og er god til å samarbeide med andre. Det er også viktig for oss at du er serviceinnstilt, ryddig og nøyaktig. I tillegg er det fint om du har gode digitale ferdigheter. Du bør være engasjert og interessert i lærefaget ditt.

Du må

Statped

Statped er opplæringssektorens spesialpedagogiske tjeneste for kommuner og fylkeskommuner.Vi bidrar til tilpasset og inkluderende opplæring for barn, unge og voksne med særskilte opplæringsbehov i samarbeid med pedagogisk-psykologisk tjeneste.

Les mer på www.statped.no

· ha fullført og bestått VG1 service og samferdsel og VG2 salg, service og sikkerhet

· behersker norsk muntlig og skriftlig

Hva du skal gjøre?

Du vil delta i det daglige arbeidet og vil få god kjennskap til arbeid innen administrasjon, økonomi, samt kurs og konferansevirksomhet. Videre vil du vil få et bredt innblikk i arbeidsrutiner, verktøy og praktisk organisering av arbeidet i Statped.

Som lærling hos oss får du

· Tett oppfølging og lærerike arbeidsdager i et godt arbeidsmiljø

· Være en del av lærlingnettverket OK Stat - www.okstat.no

· Arbeidsoppgaver som dekker målene i læreplanen

· Lønns- og arbeidsvilkår for lærlinger i staten

· Trivelige og omtenksomme kollegaer

Lønn følger Særavtalen om lønns- og arbeidsvilkår for lærlinger i staten.

Hvis dette høres interessant ut er det fint om du sender en søknad hvor du skriver litt om deg selv og hvorfor du ønsker læreplass hos oss. Husk å legge ved karakterutskrifter og eventuelle attester når du sender inn søknad og CV

Ønsker du mer informasjon om læreplassen, ta kontakt med:

Andre opplysninger

Stillingsbrøk: 100%

Lærling

Oppstart: august 2020

Varighet: Perioden 2020-2022

Antall stillinger: 1

Arbeidssted: Oslo

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med minoritetsbakgrunn og personer med nedsatt funksjonsevne.

Søk på stillingen