LEDIG STILLING VED UNIVERSITETET I BERGEN

Studentrådskoordinator for Studentrådet UH-nett Vest UH-nett Vest

Søknadsfrist: 16.05.2024

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen er en anerkjent utdannings- og forskningsinstitusjon, organisert i syv fakulteter og rundt 54 institutter og faglige sentre. Campus ligger i sentrale deler av Bergen med universitetsområder på Nygårdshøyden, Haukeland, Marineholmen, Møllendalsveien og Årstad. 

Sentraladministrasjonen gir råd og bistand til ledelse og fakulteter ved Universitetet i Bergen.

Sentraladministrasjonen er organisert i syv avdelinger. Les mer om Forsknings- og innovasjonsavdelingen her.

Kunnskap som formar samfunnet

Gjennom eit sterkt og tett samspel med omverda - globalt, nasjonalt og lokalt - skal vi medverke til eit samfunn bygd på kunnskap, ferdigheiter og haldningar.

Vil du vere med å forme framtida?

Studentrådskoordinator for Studentrådet UH-nett Vest UH-nett Vest

Studentrådskoordinator for Studentrådet UH-nett Vest UH-nett Vest (Universitets- og høgskolenettet på Vestlandet) har ledig 20 % stilling for koordinator for Studentrådet i UH-nett Vest. UH-nett Vest er et formelt nettverkssamarbeid mellom Høgskulen på Vestlandet, Høgskulen i Volda, Universitetet i Bergen, Universitetet i Stavanger, NLA Høgskolen og VID vitenskapelige høgskole.Studentrådskoordinator bør ha erfaring fra studentdemokratiet, og rapporterer til styret i UH-nett Vest. Noe reising må påregnes.

Relevant informasjon om studentrådets sammensetning og arbeidsprogram finnes på nettsidene https://uhnettvest.no/studentradet/ Nærmere informasjon om UH-nett Vest finnes her. https://uhnettvest.no/Stillingen lyses ut for 1 år med mulighet for forlengelse med ett år. Vedkommende blir tilsatt ved Universitetet i Bergen. Nærmeste leder er koordinator i UH-nett vest. Tiltredelse i juni 2024.

Arbeidsoppgåver:

  • Være mellomleddet mellom studentrådet/studentene og koordinator for UH-nett Vest
  • Ha sekretærfunksjonen på møtene i studentrådet. Følge opp sakene mellom møtene i studentrådet og initiere møter når det er behov
  • Ha løpende dialog med leder og nestleder i studentrådet, og bidra med organisatorisk støtte og rådgivning i arbeidet med politiske saker
  • Følge opp at studentrådet har representanter i gruppene tilknyttet UH-nett Vest hvor studentrådet er representert. I dette ligger ansvaret for gjennomføring av valg i studentrådet og kontakten mellom koordinator i UH-nett Vest, eventuelt lederne i de forskjellige utvalgene
  • Ha dialog med nettredaktør for publisering av aktiviteten i studentrådet

Kvalifikasjonar og eigenskapar:

Kvalifikasjoner:

  • Søker må fortrinnsvis være student på en av medlemsinstitusjonene
  • Søker må være bachelorstudent eller student på mastergradsnivå

Egenskaper:

  • Være bevisst sin rolle som rådgiver og tilrettelegger
  • Holde seg oppdatert på saker i de enkelte studentdemokratiene og i studentpolitikken generelt
  • Bidra til progresjon i løpende saker. Strukturert og løsningsorientert
  • Sosial og inkluderende
  • Søker må være student på en av medlemsinstitusjonene

Vi tilbyr:

  • Studentrådskoordinator lønnes i stillingskategorien konsulent (kode 1065) i årslønn kr. 448 900 brutto tilsvarende 100% stilling

Generell informasjon:

Utfyllande opplysningar om stillinga kan ein få ved å vende seg til: 

  • UH-nett Vest koordinator Kristin Hansen, tlf. 55-584984

Mangfald er ein styrke og gjer at vi kan løyse oppgåvene våre endå betre. UiB treng difor kvalifiserte medarbeidarar uavhengig av kjønn, etnisitet, religion, livssyn, funksjonsnedsetjing, seksuell orientering, kjønnsidentitet, kjønnsuttrykk og alder.

Opplysningar om søkjaren kan bli gjort offentlege sjølv om søkjaren har oppmoda om ikkje å bli ført på søkjarlista. Dersom oppmodinga ikkje blir teke til følgje, skal søkjaren varslast om dette.

UiB er underlagt regelverket for eksportkontroll og regelverket kan komme til anvending ved behandling av søknader til stillingen.

Søknad, CV og vedlegg sendes elektronisk via lenke på denne sida.

Vi oppmodar søkjarar med funksjonsnedsetjing, innvandrarbakgrunn eller hól i CV-en til å søke. Dersom du kryssar av for dette i søknaden kan du bli positivt særbehandla. Vi inviterer alltid minst ein kvalifisert søkjar frå kvar av desse gruppene til intervju. Nærare om tilsettingsprosessen her.

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS