LEDIG STILLING VED SINTEF

HR - konsulent (SINTEF Ocean)

Søknadsfrist: 16.05.2021

SINTEF

SINTEF er et av Europas største forskningsinstitutt, med flerfaglig spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF er en uavhengig stiftelse som siden 1950 har skapt innovasjon gjennom utviklings- og forskningsoppdrag for næringsliv og offentlig sektor i inn- og utland. SINTEF har 2000 medarbeidere fra 75 nasjoner og en årlig omsetning på over tre milliarder kroner.

Visjon: Teknologi for et bedre samfunn.

SINTEF Ocean driver forskning og innovasjon knyttet til havrommet for nasjonal og internasjonal industri. Vår ambisjon er å videreføre Norges ledende posisjon innenfor marinteknisk og biomarin forskning. Sammen med næringsliv og myndigheter utvikler vi fremtidsrettede løsninger for bærekraftig utnyttelse av havet. Selskapet har 340 ansatte og har hovedkontor i Trondheim med avdelinger i Tromsø, Hirtshals, Oslo, Ålesund og Bergen.

SINTEF er en av Norges mest anerkjent merkevarer, og er i dag et av Europas største uavhengige forskningsinstitutt. Dette omdømmet og vår vekst er resultat av de innovasjoner og løsninger vi har utviklet for våre kunder og samfunnet. Vår visjon er teknologi for et bedre samfunn, og dette har vært fundamentet for all vår virksomhet i 70 år.

Nøkkelen til mange av vår tids utfordringer finnes i havet. SINTEF Ocean utvikler fremtidens havindustrier innen områdene mat, energi, miljø og transport. Vi har vekstambisjoner, og utvikler organisasjonen for etablering av Ocean Space Centre.

Vi søker en serviceinnstilt og strukturert medarbeider som vil inngå i et HR-team som skal være med på å gi gode rammebetingelser for våre dyktige medarbeidere i SINTEF Ocean. Medarbeiderne er vår viktigste ressurs og vi jobber målrettet for å tiltrekke oss de beste spesialistene, samtidig som vi skal ta godt vare på de medarbeiderne vi har i dag.

Som HR-konsulent i SINTEF Ocean vil du jobbe med å sikre høy kvalitet på våre personaladministrative oppgaver samt utvikle arbeidsprosesser og rutiner videre. Vi vil bli ett team på 3 HR-medarbeidere som til sammen skal levere godt i hele spekteret av HR-faglige tjenester og støtte opp under organisasjonens mål og ambisjoner.

Dine primære arbeidsoppgaver vil være å sikre god datakvalitet på registreringer, rapportering og analyser av HR-data, arkivering og vedlikehold av personaldokumenter, samt være superbruker på HR-relaterte systemer. Det vil være gode muligheter for å forme stillingen og videreutvikle ansvarsområder ut fra kompetanse og interesse.

Vi søker deg som har:

  • Relevant utdanning på Bachelor- eller Masternivå (relevant arbeidserfaring kan kompensere for utdanningsnivå)
  • Gode it-ferdigheter
  • God skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk og engelsk
  • Vilje og evne til å utføre et bredt spekter av administrative oppgaver

Det vi trenger er en god kollega som er strukturert, ansvarsbevisst, har god gjennomføringsevne, er løsningsorientert og har gode samarbeidsevner.

Vi tilbyr:

  • En selvstendig stilling med gode muligheter til faglig og personlig utvikling i samspill med dyktige kollegaer
  • En dynamisk og fleksibel arbeidshverdag
  • Et hyggelig arbeidsmiljø
  • Meget gode pensjons- og forsikringsordninger, gode velferdsordninger og en konkurransedyktig lønn.

Stillingen vil være organisert i Stab med arbeidssted Trondheim.

Kortfattet søknad med CV og karakterutskrifter sendes innen 16. mai 2021.

Synes du dette virker spennende og vil høre mer tar du kontakt med HR-sjef Nora Berg, telefon: 99613122

Vi ser frem til å høre fra deg!

Søk på stillingen

Spørsmål om stillingen:

Hjemmeside: www.sintef.com

Powered by Labrador CMS