Ledig stilling på Universitetet i Oslo

Blindern og Urbygningen (Foto: Wikimedia og Colourbox)
Blindern og Urbygningen (Foto: Wikimedia og Colourbox)

Studiekonsulenter - 2 stillinger

Søknadsfrist: 14.02.2022

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo er Norges eldste og høyest rangerte forsknings- og undervisningsinstitusjon med 28 000 studenter og 7 000 ansatte. Faglig bredde og internasjonalt anerkjente forskningsmiljøer gjør UiO til en viktig samfunnsaktør.


Institutt for spesialpedagogikk
er ett av tre institutter ved Det
utdanningsvitenskapelige fakultet.


Instituttet har i dag ca. 25 faste vitenskapelige ansatte, 14 stipendiater og postdoktorer og 12 administrative ansatte. Instituttet har ca 800 studenter fordelt på bachelor- og mastergradsstudier i spesialpedagogikk, masterstudium i Special Needs Education, samt PhD-studier.

Er du ledig for snarlig oppstart og ønsker å bli vår nye kollega?

Om stillingen

Vi har ledig to midlertidige stillinger (100 %) som seniorkonsulent (SKO 1363)/ førstekonsulent (SKO 1408) ved Institutt for spesialpedagogikk, Det utdanningsvitenskapelige fakultet, med arbeidsoppgaver knyttet til studieadministrasjon.

Stillingene er ledig for snarlig oppstart, og har en varighet på ett år. Stillingenes hovedansvarsområder er studieadministrative oppgaver, særlig knyttet til administrasjon av praksis i spesialpedagogikk.

Oppgavene som ligger til stillingene forutsetter nært samarbeid med instituttets vitenskapelige ansatte, eksterne samarbeidspartnere og øvrig ansatte i administrasjonen. Vi ser derfor etter deg med gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, og som tar initiativ og evner å prioritere mellom ulike oppgaver.

Arbeidsoppgaver

 • Organisering og tilrettelegging av praksis for studentene
 • Selvstendige saks- og utredningsoppgaver knyttet til praksis- og studievirksomheten ved instituttet
 • Generelle studieadministrative oppgaver og løpende behandling av studiesaker

Ved ansettelse i stilling som seniorkonsulent vil det være et større fokus på koordinering- og utviklingsoppgaver.

Det tas forbehold om at det kan gjøres endringer i stillingens arbeidsoppgaver.

Kvalifikasjonskrav

 • Relevant utdanning fra universitet eller høyskole minimum tilsvarende bachelornivå. Relevant realkompetanse kan erstatte utdanningskravet.
 • Erfaring fra saksbehandling og administrasjon innenfor tilsvarende oppgaver, fortrinnsvis fra universitets- og høyskolesektoren
 • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig
 • God rolleforståelse
 • I tillegg til god kjennskap til Microsoft Office-verktøy som Outlook, Word og Excel, er det en fordel om du kan vise til annen digital kompetanse og hvordan dette kan brukes i en studieadministrativ sammenheng

Ønskelig kompetanse/erfaring

Ved utvelgelse av søkere til intervju vil vi legge vekt på om du også kan vise til følgende kvalifikasjoner:

 • Erfaring med studieadministrasjon
 • Erfaring fra arbeid med organisering og / eller tilrettelegging av praksisplasser for studenter
 • Erfaring med eller kjennskap til UiOs administrative systemer vil telle positivt
 • Kjennskap til instituttets fagområder vil telle positivt

Personlige egenskaper

Vi søker en kollega som er ansvarsbevisst og selvstendig, med evne til å organisere og finne gode løsninger. Du må evne å arbeide strukturert i et til tider hektisk miljø, og inneha høy grad av serviceinnstilling. Det stilles krav til gode samarbeids- og kommunikasjonsevner da stillingene inngår i team. Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt.

Vi tilbyr

 • Et hyggelig og inspirerende arbeidsmiljø med gode utviklingsmuligheter
 • Lønn som seniorkonsulent, stillingskode (SKO) 1363 fastsettes etter individuell vurdering innenfor et spenn mellom kr 499 500 og kr 574 700, avhengig av kompetanse og erfaring
 • Lønn som førstekonsulent, stillingskode (SKO) 1408 fastsettes etter individuell vurdering innenfor et spenn mellom kr 468 300 og kr 516 100, avhengig av kompetanse og erfaring
 • Gode velferdsordninger
 • God pensjonsordning i Statens Pensjonskasse

Søknaden skal inneholde

 • Søknadsbrev
 • CV
 • Vitnemål, attester, liste med 2-3 referanser (navn, tilknytning til søker, epostadresse og telefonnummer)

Søknad med vedlegg må sendes inn via vårt rekrutteringssystem Jobbnorge.

Andre opplysninger

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

I henhold til offentlighetsloven § 25, 2. ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

Inkludering og mangfold er en styrke. UiO har et personalpolitisk mål om å oppnå en balansert kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn.

Videre ønsker vi medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det.

Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, skal vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju.

Kontaktinformasjon

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS