Ledig stilling på Universitetet i Oslo

Blindern og Urbygningen (Foto: Wikimedia og Colourbox)
Blindern og Urbygningen (Foto: Wikimedia og Colourbox)

Administrativ koordinator for nasjonal forskerskole for infeksjonsbiologi

Søknadsfrist: 28.09.2022

Om stillingen

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo er Norges eldste og høyest rangerte forsknings- og utdanningsinstitusjon med 28 000 studenter og 7 500 ansatte. Faglig bredde og internasjonalt anerkjente forskningsmiljøer gjør UiO til en viktig samfunnsaktør.


Institutt for biovitenskap er et av ni institutter ved det Matematisk-naturvitenskapelige fakultet. Instituttets forskning er organisert i fem fagseksjoner med tema innen biokjemi, molekylærbiologi, fysiologi, cellebiologi, genetikk, akvatisk biologi, toksikologi, økologi og evolusjonsbiologi. Instituttet har ca 350 bachelorstudenter, 250 masterstudenter og 120 doktorgradsstudenter. Med 52 faste vitenskapelige stillinger, post-docs., forskere, ingeniører og administrativ stab har instituttet ca 330 ansatte fra mer enn 30 forskjellige land. Instituttet har som mål å holde høy internasjonal standard inne både forskning og utdanning.Instituttets nye bachelorprogram i biovitenskap er det første i sitt slag hvor programmering og modellering er integrert som kjerneelementer i studiet.

Institutt for biovitenskap har ledig 100% stilling som administrativ koodinator med tiltredelse etter avtale.

Stillingen er midlertidig og er finansiert ut 2023.

Forskerskolen IBA (National Graduate School in Infection Biology and Antimicrobials) er en nasjonal forskerskole hvor Universitetet i Oslo, Universitetet i Bergen, Universitetet i Tromsø - Norges arktiske universitet, Folkehelseinstituttet, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet og Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet er partnere. Arbeidssted er ved institutt for biovitenskap ved Universitetet i Oslo (Blindernveien 31, Oslo).

Arbeidsoppgaver

Hovedarbeidsområdet for denne stillingen er administrative oppgaver knyttet til drift av forskerskolen. Dette inkluderer drift av hjemmeside (WordPress), oppfølging av budsjett og regnskap, arbeid i forbindelse med arrangement av kurs, seminarer, workshops og samlinger. Mye av denne aktiviteten foregår for øyeblikket online.

Stillingen innebærer utstrakt kontakt med medlemmer av forskerskolen (ph.d.-studenter og andre) og ansatte ved partnerinstitusjonene som er tilknyttet i forskerskolen.

 • Administrative oppgaver knyttet til forskerskolen
 • Planlegging og praktisk gjennomføring av møter, seminarer, workshops, emner
 • Generell saksbehandling og enklere rapportering
 • Sekretær for forskerskolens styre og daglig leder
 • Drift av forskerskolens nettsider, generelle informasjonsoppgaver
 • Kommunikasjon mellom samarbeidspartnerne og medlemmene i forskerskolen
 • Økonomioppfølging for forskerskolen

Kvalifikasjonskrav

Det kreves:

 • Relevant utdanning fra universitet eller høyskole, minimum tilsvarende bachelornivå. Realkompetanse med relevans for de aktuelle oppgavene kan kompensere utdanningskravet.
 • Norsk- og engelskkunnskaper, god skriftlig og muntlig fremstillingsevne i begge språk

Det vil være en fordel med:

 • Gode IT-ferdigheter og erfaring fra arbeid med nettsider
 • Erfaring fra økonomioppfølging og saksbehandling
 • Tidligere erfaring med koordinering av forskerskole er en fordel.

Personlige egenskaper

Vi søker deg som liker å jobbe i en kompleks kunnskapsorganisasjon. Du har evne til å jobbe strukturert med mange saker samtidig og du har god gjennomføringsevne. Vi vektlegger personlige egenskaper som samarbeidsevner, serviceinnstilling, fleksibilitet, initiativ og godt humør.

Personlig egnethet vektlegges.

Vi tilbyr

 • lønn som seniorkonsulent, stillingskode 1363, fastsettes etter individuell vurdering innenfor et spenn mellom kr 501 200 og kr 584 700, avhengig av kompetanse
 • hyggelig og stimulerende, til tiders hektisk arbeidsmiljø
 • fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger
 • trening i arbeidstiden
 • god pensjonsordning og gunstig lån i Statens Pensjonskasse

Søknaden skal inneholde

 • søknadsbrev
 • CV
 • vitnemål, attester, liste med 2-3 referanser (navn, tilknytning til søker, epostadresse og telefonnummer)

Søknad med vedlegg må sendes inn via vårt rekrutteringssystem Jobbnorge.

Andre opplysninger

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

I henhold til offentlighetsloven § 25, 2. ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

Inkludering og mangfold er en styrke. UiO har et personalpolitisk mål om å oppnå en balansert kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn.

Videre ønsker vi medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det.

Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, skal vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju.

Kontaktinformasjon

For spørsmål vedrørende rekrutteringssystemet, vennligst kontakt HR rådgiver Nina Holtan, e-mail: [email protected].

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS