LEDIG STILLING VED NMBU

Førstekonsulent / Rådgiver innen forskningsadministrasjon

Søknadsfrist: 12.06.2022

NMBU har et særlig ansvar for forskning og utdanning som sikrer livsgrunnlaget for fremtidige generasjoner. Bærekraft er forankret i alt vi gjør og vi leverer kunnskap for livet.

NMBU har 1900 ansatte, hvorav om lag 300 stipendiater, 6700 studenter og er organisert i sju fakulteter.


For NMBU er godt arbeidsmiljø preget av mangfold. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne, kulturell bakgrunn eller om du har vært utenfor arbeidslivet en periode. Arbeidsplassen vil om nødvendig bli lagt til rette for personer med nedsatt funksjonsevne.

Nærmere opplysninger om NMBU finnes på www.nmbu.no.

Om Fakultet for biovitenskap

Fakultet for biovitenskap (BIOVIT) har som mål å bidra til å forme fremtidens mat- og bioproduksjon gjennom undervisning og forskning innen biologi og bærekraftig produksjon og bruk av planter, husdyr og fisk.


Fakultetet har en årlig omsetning på ca. 250 millioner kroner. Fakultetet er organisert i ni faggrupper: genombiologi, avl og kvantitativ genetikk, drøvtyggerernæring, etologi og husdyrmiljø, ernæring og fysiologi, agroøkologi, genetikk og planteforedling, plantevern og matplanter, plantebiologi og bioteknologi. Fakultetet har syv større og mindre forskningssentre og laboratorier, herunder et Senter for fremragende innovasjon (SFI), Foods of Norway.


Fakultetet har ansvar for bachelor og masterprogrammer i akvakultur, biologi, husdyrvitenskap og plantevitenskap samt engelskspråklige masterprogrammer i Agroecology, Plant Sciences, Feed Manufacturing Technology og Genome Sciences. Fakultetet har ansvar for ph.d.-program i husdyrvitenskap og plantevitenskap. Fakultetet har for tiden ca. 690 bachelor- og masterstudenter og 90 ph.d.-studenter. Fakultetet har ca. 240 ansatte, og har egen fakultetsadministrasjon.

Vil du jobbe med forskningsadministrasjon i en utviklingsorientert og fremtidsrettet organisasjon? Bli med på å laget for å bidra til kunnskap for fremtidens bærekraftige matproduksjon

Om stillingen

Ved Fakultet for biovitenskap (BIOVIT) har vi ledig en fast stilling som førstekonsulent/rådgiver innen forskningsadministrasjon.

Stillingen har administrative oppgaver knyttet til oppfølging og drift av fakultetets forskningsprosjekter som sin hovedoppgave, og arbeidet innebærer nært samarbeid med prosjektledere og øvrige administrative fagteam/støttefunksjoner.

Vi søker etter deg som er motivert for å jobbe med administrative oppgaver i skjæringspunktet mellom forskningsstøtte, økonomi og administrasjon, og som trives med å håndtere mange oppgaver på en gang.

Som ansatt ved BIOVIT vil du bli en del av et hyggelig og spennende arbeidsmiljø i en ambisiøs og utviklingsorientert organisasjon. Stillingen rapporterer til administrasjonssjef ved fakultetet.

Arbeidsoppgaver

 • håndtering og oppfølging av kontrakter og avtaler
 • prosjektfakturering
 • oppdatering og vedlikehold av forskningsdatabaser.
 • arkivering og generell administrativ støtte

Andre oppgaver innenfor fakultetsadministrasjonens arbeidsområder kan bli tillagt stillingen.

Kompetanse

KompetansekravVi ser etter en medarbeider som kan vise til:

 • utdanning fra universitet eller høgskole, tilsvarende bachelorgrad. For innplassering i stillingskode som rådgiver kreves utdannelse på masternivå kombinert med relevant erfaring fra området. Dokumentert, relevant realkompetanse kan erstatte utdanningskravet.
 • solide IT-ferdigheter og god systemforståelse
 • god skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk og engelsk.

Ønskede kvalifikasjoner

 • erfaring fra økonomisk-/administrative oppgaver, gjerne innen offentlig sektor

Personlige egenskaper

 • For å lykkes i stillingen bør du være:
 • selvstendig, systematisk og strukturert
 • nøyaktig, effektiv og løsningsorientert
 • flink til samarbeide og ha gode kommunikasjonsevner

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Lønns- og tilsettingsvilkår og nærmere opplysninger

Stillingen innplasseres i stillingskode 1408 førstekonsulent (ltr. 46-58) (NOK 431 900 – 524 900) eller stillingskode1434 rådgiver (ltr. 52 – 67) (NOK 425 800- 615 800) avhengig av kvalifikasjoner. For spesielt godt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

Nærmere opplysninger ved:

 • Instituttleder/Pro-dekan for forskning Gro Steine, tlf. 67 23 26 18 / 934 80 798, e-mail: [email protected] eller
 • Dekan Kari Kolstad, tlf. 67 23 26 04/ 926 52 977, e-mail: [email protected]

Generell informasjon til søkere

Slik søker du:

Søknad sendes elektronisk via linken ”Søk stillingen” øverst på denne siden.

Søknadsfrist: 12.06.2022.

Legg ved vitnemål og eventuelle attester. Søkere som innkalles til intervju, må kunne fremlegge bekreftede kopier av vitnemål og attester.

I samsvar med offentlighetsloven § 25 gjøres det oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om ikke å bli ført opp på søkerlisten.

Søk stillingen

Powered by Labrador CMS