LEDIG STILLING VED NIVA

HR-konsulent

Søknadsfrist: 06.05.2021

Norsk institutt for vannforskning

Norsk institutt for vannforskning (NIVA) er Norges viktigste miljøforskningsinstitutt for vannfaglige spørsmål. Med et helhetsperspektiv på klima og miljø arbeider NIVA med å finne løsninger for en bærekraftig utvikling av sivilsamfunn, forvaltning og næringsliv. NIVA er eksperter på akvatiske økosystemer, både ferskvann og marint, og på hvordan de er koblet sammen og påvirker hverandre. NIVA arbeider tverrfaglig med samspillet mellom vann, miljø og samfunn, ut fra naturfaglig og samfunnsfaglig ekspertise. NIVA har hovedkontor i Oslo og regionavdelinger i Bergen, Grimstad, Hamar og København, samt en forskningsstasjon ved Drøbak. NIVA har datterselskaper i Tromsø, Chile og Kina. Totalt har NIVA-gruppen nesten 500 medarbeidere.

Til NIVAs HR-team søker vi en allsidig og serviceinnstilt HR-konsulent til et svangerskapsvikariat.

Som en del av HR-teamet vil du bistå NIVAs medarbeidere og ledere, og legge til rette slik at de kan jobbe effektivt i et godt og stimulerende arbeidsmiljø. Vikariatet vil ha oppstart i september og varer ut foreldrepermisjonen, anslagsvis ett år.

Arbeidsoppgaver

Stillingen innebærer å løse mange ulike oppgaver og være tilgjengelig i den daglige driften i HR -seksjonen.

Sentrale oppgaver vil være:

 • Løpende personaladministrasjon inkl. ajourføring i HR-systemet.
 • Besvare henvendelser og spørsmål fra ledere og medarbeidere.
 • Gi administrativ støtte i on- /offboarding.
 • Koordinere sykefraværsoppfølging.
 • Annet forefallende arbeid.

Stillingen rapporterer til HR-leder og inngår i et erfarent HR-team. Vikariatet passer for en junior med noen års erfaring innen HR og/eller lønn. Stillingen vil gi innsikt i en kompleks, ikke profitt-basert kunnskapsorganisasjon.

Vi ønsker at du har følgende bakgrunn

 • Relevant utdannelse på bachelornivå og / eller relevant erfaring.
 • Erfaring med HR/lønns-administrasjon og HR-systemer.
 • Systemerfaring fra Unit4 ERP (UBW/Agresso) er ønskelig.

Hvem er du?

Vi ser etter en positiv kollega som liker å gi administrativ støtte og har øye for detaljer. Du er administrativ sterk og jobber selvstendig i en variert arbeidshverdag med mange ulike oppgaver. Vi har et internasjonalt arbeidsmiljø derfor må du ha gode kommunikasjonsegenskaper, og svært gode ferdigheter i norsk og engelsk, både muntlig og skriflig.Inkludering og mangfold

NIVA har et viktig samfunnsoppdrag som kunnskapsleverandør nasjonalt og internasjonalt. Vi har behov for mangfold fordi ulike perspektiver fremmer nytenkning, innsikt og gir bedre beslutninger, og ikke minst mobiliserer potensialet til medarbeiderne våre. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss, uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, nasjonalitet eller etnisk bakgrunn.

NIVA tilbyr

 • Faglig og personlig utvikling med utfordrende arbeidsoppgaver.
 • Godt arbeidsmiljø preget av engasjerte, sosiale og dyktige medarbeidere i et multikulturelt miljø.
 • Gode ordninger med blant annet konkurransedyktig pensjons- og forsikringsordninger og fleksitid.

Søknadsfrist er 6. mai, men vi leser søknader fortløpende.

Webcruiter-ID: 4380159352

Søk på stillingen

Kontaktinformasjon:

 • Anne Smedstad (HR-direktør), 995 04 850
Powered by Labrador CMS