LEDIG STILLING VED NGU

Kommunikasjonsrådgiver

Søknadsfrist: 29.05.2023

Norges geologiske undersøkelse

NGU kartlegger Norges geologi og sprer kunnskap om den. Vi skal dekke samfunnets behov for geologisk basiskunnskap, og dermed bidra til økt verdiskaping. Norges geologiske undersøkelse (NGU) er en etat under Nærings- og fiskeridepartementet (NFD). Vi har 200 ansatte, hovedkontor i Trondheim og et internasjonalt arbeidsmiljø. Forskning er en integrert del av NGUs arbeid og leveranser, og en forutsetning for å levere kartlegging av god kvalitet og på et internasjonalt godt nivå på vegne av Norge. Les mer på

www.ngu.no

Brenner du for tydelig kommunikasjon og omdømmebygging?

Vi søker en ny kommunikasjonsrådgiver!

Vi på NGU jobber hver dag for at nasjonale geologiske kart og data skal være så brukervennlige og tilgjengelige som overhodet mulig. Vi jobber også aktivt med formidling av geologifaglig forskning. Seksjon kommunikasjon og formidling styrker nå laget og ansetter en ny kommunikasjonsrådgiver i fast 100% stilling. Vi søker en kollega som trives aller best når tempoet er høyt og kommunikasjonsutfordringene varierte. Er du typen som kjapt kan ta fram mobilen; filme, redigere og poste et innlegg i sosiale medier på 1-2-3? Liker du å nerde med brukerstatistikk? Har du strategisk teft og høyt engasjement for intern og ekstern kommunikasjon? Brenner du for omdømmebygging? Da er du absolutt en person vi ønsker å diskutere jobbmuligheter med!

Arbeidsoppgaver

· Ansvar for sosiale medier

· Innholdsproduksjon til interne og eksterne nettsider

· Kommunikasjonsfaglig rådgiving til ledergruppa og organisasjonen for øvrig

· Aktiv deltakelse i ulike kommunikasjonsfaglige prosjekter og teamprosesser

· Tett samarbeid med kommunikasjonssjef

Kvalifikasjoner

· Fortrinnsvis en mastergrad innen kommunikasjon, men en bachelor innen kommunikasjon kombinert med relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning

· God kjennskap til verktøy som for eksempel Photoshop, Indesign, Figma, Miro, Adobe Rush el.l.

· God kjennskap til kommunikasjonsfaglig analyse, som for eksempel søkemotoroptimalisering og analyseverktøy på sosiale medier

· Svært god muntlig og skriftlig framstillingsevne på norsk

Ønsket kompetanse:

· Erfaring med tjenestedesign og sprintbaserte prosesser

· Erfaring med intern komunikasjon

· Det er også en fordel med erfaring i strategisk bruk av sosiale medier

· Erfaring med film og fotoproduksjon, -redigering og -publisering, webdesign

Personlige egenskaper

Vi ønsker oss deg som er fleksibel, effektiv og selvstendig, og anser deg selv som en god relasjonsbygger. Du er opptatt av kvalitet og tar eierskap til egne ansvarsområder, samt at du er god på strategisk og langsiktig tenking.

Vi tilbyr

Vi kan tilby deg en spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver som vil gi deg en faglig og personlig utvikling. Du vil bli en del av et godt arbeidsmiljø med engasjerte, flinke og hyggelige kolleger. Vi jobber teambasert og har stor tro på at samarbeid gir best resultat, både internt i seksjonen, i organisasjonen og med våre eksterne samarbeidspartnere. Vi tror også at effekten av kommunikasjonsarbeid blir høyest når den er strategisk forankret, godt planlagt og brukerorientert,og at resultater må måles systematisk. Dette jobber vi proaktivt med hver eneste dag.

Stillingen lønnes etter statens Hovedtariffavtale og i henhold til kvalifikasjoner etter stillingskode 1434 rådgiver. Fra lønna trekkes 2 % til god pensjonsordning i Statens pensjonskasse.

Alle henvendelser behandles konfidensielt i en innledende fase, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Offentlig søkerliste med navn, alder, stillingstittel og bostedskommune utarbeides etter søknadsfristens utløp. Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Vurdering vil bli gjort i henhold til gjeldende lovverk. Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge. Vi gjør oppmerksom på at unntak fra offentliggjøring kan omgjøres i en eventuell klagesak.

For mer informasjon kan du kontakte våre rådgivere i Jefferson Wells Anne Dordi Alseth, anne.dordi.alseth@jeffersonwells.no eller Mari Nordheim mari.nordheim@jeffersonwells.no.

Webcruiter-ID: 4657010642

Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

  • Anne Dordi Alseth (Regionsjef Jefferson Wells), 92448268, E-post:anne.dordi.alseth@jeffersonwells.no
  • Mari Nordheim (Rådgiver research og analyse), 90249443, E-post:mari.nordheim@jeffersonwells.no
Powered by Labrador CMS