LEDIG STILLING VED SINTEF

Kommunikasjonsstudenter - SINTEF Manufacturing 

Søknadsfrist: 17.04.2024

SINTEF

SINTEF er et av Europas største forskningsinstitutt, med flerfaglig spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF er en uavhengig stiftelse som siden 1950 har skapt innovasjon gjennom utviklings- og forskningsoppdrag for næringsliv og offentlig sektor i inn- og utland. SINTEF har 2100 medarbeidere fra 80 nasjoner og en årlig omsetning på over tre milliarder kroner. 

Vår visjon: Teknologi for et bedre samfunn 

Les mer om SINTEF her.

SINTEF Manufacturing er et institutt som jobber for å utvikle bærekraftige og konkurransedyktige produksjonsløsninger i Norge. Vi leverer spisskompetanse innen digitalisert og automatisert produksjon, produktutvikling og design, produksjonssystemer, bærekraft, sirkulærøkonomi, lean, verdikjedestyring og materialteknologi, samt laboratorie- og verkstedtjenester. Selskapet har cirka 100 ansatte med hovedkontor på Raufoss og forskningsavdelinger i Trondheim, og har i tillegg ansatte i Ålesund, Kongsberg og Horten.

SINTEF Manufacturing søker kommunikasjonsstudenter

Vil du ha en spennende inngang til arbeidslivet, i et verdensledende forskningsmiljø?

SINTEF er et av Europas største uavhengige forskningsinstitutt. I over 70 år har vi bidratt til vekst, innovasjoner og løsninger for våre kunder og samfunnet. Sammen med våre kunder jobber vi hver dag med å skape samfunnsnytte og konkurransekraft. FNs bærekraftsmål er førende for arbeidet i SINTEF. Vår visjon er teknologi for et bedre samfunn.

Vi ser etter kommunikasjonsstudenter som kan lage innhold til web, sosiale medier, nyhetsbrev og forskningsrapporter. Hos oss får du en fleksibel deltidsjobb som er skreddersydd til din hverdag som student. Du vil få ansvar for egne oppgaver og mulighet for sterk faglig vekst.

Du er god på ett eller flere av disse områdene:

  • filming og videoproduksjon
  • tekst og artikkelskriving
  • grafisk design (illustrasjoner, magasiner, brosjyrer og lignende)
  • nettsideutvikling (f.eks. Wordpress, Episerver)

Vi søker deg som:

  • tar en bachelor- eller mastergrad i kommunikasjon, markedsføring eller design
  • klarer å formidle komplekse temaer på en enkel og engasjerende måte
  • jobber selvstendig og tar initiativ
  • har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner

Arbeid og arbeidsmengde:

Arbeidet gjøres på timesbasis. Arbeidsmengden og arbeidstid avtales med kommunikasjonsleder. Vi blir enige om når du trenger fri, med tanke på eksamener. Du velger selv om du ønsker å jobbe i SINTEFs kontorer eller hjemmefra.

Du vil få god opplæring i arbeidet du skal gjøre, samt tilgang til relevante programmer og ressurser. Du vil jobbe tett med kommunikasjonsleder og forskere i SINTEF Manufacturing.

Om du ønsker det, kan jobben være en inngang til masteroppgaven.

Vennligst legg ved CV og arbeidseksempler i søknaden.

Spørsmål om stillingen

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS