Spennende jobbmulighet ved Kavlifondet!

Daglig leder

Søknadsfrist: Snarest

Kavlifondet

Kavlifondet er en uavhengig, allmennyttig stiftelse og eneeier av Kavlikonsernet. Kavlifondet deler hvert år ut hele overskuddet fra Kavlikonsernet etter drift og utvikling, til gode formål. Stiftelsen har siden 1962 delt ut 1,2 milliarder kroner. Kavlifondets vedtekter definerer at den allmennyttige virksomheten skal bidra til å fremme humanitære formål, forskning og kultur. Prioriterte tildelingstemaer de neste årene er å styrke psykisk helse hos barn og unge og å bidra til gode løsninger for klima og miljø. Kavlikonsernet har i dag matvareproduksjon i Norge (Kavli og Q-Meieriene), Sverige (Kavli Sverige), Finland (Kavli Suomi) og Storbritannia (Primula Cheese og Castle MacLellan), med totalt 900 medarbeidere. Les mer på kavlifondet.no.

Daglig leder i Kavlifondet

Kavlifondet er stiftelsen som eier og deler ut hele overskuddet fra Kavli til gode formål. Det har vi gjort hvert år i 60 år. Takket være alle som kjøper produkter fra Kavli og Q-Meieriene har Kavlifondet de siste årene kunnet dele ut rundt 100 millioner kroner i året.

Vi er til for andre! Nå søker vi deg som vil lede dette arbeidet.

Daglig leder har det overordnede ansvaret for å sikre at Kavlifondet realiserer sitt formål gjennom god implementering av stiftelsens til enhver tid gjeldende strategi for tildelinger til gode formål.

Administrasjonen består i dag av fire årsverk. I samarbeid med engasjerte kollegaer og et profesjonelt styre skal du arbeide for at stiftelsens tildelinger gir høyest mulig nytteverdi over tid og samtidig ivareta og videreutvikle Kavlifondets omdømme og merkevare.

Vi ser etter en strategisk leder med et brennende samfunnsengasjement. Du motiveres av å bygge synlighet og interesse for Kavlifondets arbeid for å skape verdifulle ringvirkninger i enkeltmenneskers liv og samfunn.

Du har inngående forretningsforståelse, god økonomikompetanse og gjerne erfaring fra konsernstrukturer med bredt grensesnitt. Det er en fordel om du har erfaring fra styrerapportering. God rolleforståelse, sterk relasjonskompetanse og bredt nettverk er avgjørende for å lykkes i rollen. Arbeidssted er i Oslo, og noe reisevirksomhet må påregnes.

For rett person er dette en unik mulighet til å ta tillitstafetten videre – og til å motivere og inspirere til at flere aktører tar samfunnsansvar og samarbeider for et bærekraftig samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med Visindi ved Mona Wille, tlf. 402 15 106, Tonje Støver Knutsen, tlf. 477 10 611, Marianne Bakken, tlf. 410 91 376 eller Are Gjølberg Lien, tlf. 412 37 158. Søknad med CV sendes snarest og senest innen 15. februar 2023.

Søk på stillingen

Kontakt:

Powered by Labrador CMS