LEDIG STILLING VED SINTEF

Mekaniker / fagskoleingeniør til avdeling Elkraftteknologi

Søknadsfrist: 21.04.2024

SINTEF

SINTEF er et av Europas største forskningsinstitutt, med flerfaglig spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF er en uavhengig stiftelse som siden 1950 har skapt innovasjon gjennom utviklings- og forskningsoppdrag for næringsliv og offentlig sektor i inn- og utland. SINTEF har 2100 medarbeidere fra 80 nasjoner og en årlig omsetning på over tre milliarder kroner. 

Vår visjon: Teknologi for et bedre samfunn 

Les mer om SINTEF her.

SINTEF Energi AS leverer forskningsbaserte løsninger og tjenester som skaper verdier hos kundene, både nasjonalt og internasjonalt. SINTEF Energi AS er en del av konsernet SINTEF. SINTEF er en uavhengig og allmennyttig forskningsstiftelse hvor ingen eiere kan ta ut utbytte. Økonomiske overskudd investeres i vitenskapelig utstyr og kompetanse.

SINTEF Energi søker mekaniker / fagskoleingeniør til avdeling Elkraftteknologi

Har du lyst til å jobbe praktisk og kreativt i et internasjonalt ledende forskningsmiljø?

Vi er på jakt etter en allsidig og dyktig mekaniker / fagskoleingeniør (med bakgrunn som industrimekaniker eller tilsvarende) som kan være en viktig bidragsyter i utvikling og bygging av forsøksoppsett, og annet eksperimentelt arbeid i våre laboratorier.

Om oss

Avdeling Elkraftteknologi ved SINTEF Energi er et ledende kompetansemiljø innen forskning og utvikling rettet mot framtidens elkraftkomponenter. Dette skjer i nært samarbeid med Institutt for Elektrisk energi ved NTNU.

Vi gjennomfører prosjekter for norske og internasjonale kunder - fra små og mellomstore bedrifter til store globale selskaper. Prosjektene våre er tilpasset kundenes spesifikke behov, noe som krever god dialog med kundene i forberedelse og gjennomføring.

Om stillingen

Sammen med våre forskere vil du være involvert i kreativ design av forsøksoppsett, og ikke minst maskinering og bygging av disse. Arbeidet skjer i hovedsak i vårt felles verksted med NTNU på Gløshaugen, samt i vårt verksted på SINTEF Energy Lab.

I verkstedene får du mulighet til å utvikle og bygge avansert utstyr som har en helt sentral rolle i prosjektene våre.

Noen eksempler på hva vi gjør er:

  • Bygging av prototyper for testing av nye elektrotekniske materialer
  • Bygging av laboratorieoppsett for testing av elkraftkomponenter og -materialer under trykk
  • Utføring av elektrisk og mekanisk testing av elkraftkomponenter

Vi søker deg som er kreativ, løsningsorientert og lærevillig mekaniker / fagskoleingeniør med bakgrunn som industrimekaniker, finmekaniker, verktøymaker eller lignende. Erfaring fra bruk av styrte maskiner (CNC) og verktøy for teknisk tegning (Solid works e.l.) er en fordel, i tillegg til allsidighet innen bl.a. sveisearbeid, platearbeid, mm. Vi legger stor vekt på høy kvalitet og sikkerhet i arbeidet.

Vi legger videre vekt på praktisk gjennomføringsevne, gode samarbeids- og kommunikasjonsevner, samt stor evne til å tilegne seg ny kompetanse og løse nye problemstillinger.

Vi tror at ulike perspektiver beriker oss og leder til bedre løsninger. Det er viktig for oss å skape, beholde og videreutvikle et inkluderende miljø hvor alle føler seg verdsatt. Vi oppfordre deg som er kvalifisert til å søke uavhengig av alder, kjønn, legning, funksjonsevne eller etnisk bakgrunn.

Hvorfor bli med oss?

  • Spennende muligheter for personlig og faglig utvikling
  • Et verdensledende forskningsmiljø som bidrar til et bedre samfunn
  • Inkluderende og støttende arbeidsmiljø
  • Konkurransedyktig lønn
  • Attraktive pensjons- og forsikringsordninger
  • En variert og fleksibel arbeidshverdag

Søk på stillingen

Spørsmål om stillingen

Powered by Labrador CMS