LEDIG STILLING PÅ HØYSKOLEN KRISTIANIA

Nettveiledere innen psykologi og pedagogikk (deltid)

Søknadsfrist: 30.05.2021

Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania leverer forskning og utdanning innen ledelse, organisasjon, markedsføring, kommunikasjon, informatikk, helsevitenskap, innovasjon og kunstfag. Med over 14.500 studenter og et stort utdanningstilbud i Oslo, Bergen og på nett, er Høyskolen Kristiania Norges største uavhengige breddehøyskole. Høyskolen Kristianias oppdrag er å bidra til Norges sosiale og økonomiske utvikling gjennom en problemdrevet og anvendt kunnskapsutvikling og -formidling, i nært samarbeid med arbeidslivet. For å kunne utføre dette oppdraget på en mest mulig effektiv måte, har Høyskolen Kristiania som mål å bli Norges første uavhengige universitet.

Vi søker nettveiledere innen psykologi og pedagogikk (deltid)

Høyskolen Kristianias nettstudier er i rask vekst og antall studenter som velger denne studieformen øker fra år til år. Studieprogrammene og enkeltemnene vi tilbyr innenfor psykologi, pedagogikk og spesialpedagogikk er svært populære og tiltrekker seg mange studenter. Alle våre nettstudenter blir fulgt opp individuelt av en faglig nettveileder. Vi har nå behov for å engasjere flere flinke fagpersoner med utdanning innen pedagogikk, spesialpedagogikk og psykologi

Som nettveileder vil du få ansvar for å følge opp et nærmere avtalt antall studenter. Hovedoppgaven er å gi konstruktive tilbakemeldinger og veiledning på innsendingsoppgavene de leverer. Dette skal være støttende og rettledende kommentarer som vil bygge opp under deres faglige forståelse og kan motivere dem i det videre arbeidet. Du vil også få i oppgave å svare på eventuelle faglige spørsmål de måtte ha underveis.

Du vil få opplæring før du starter opp og bli fulgt opp fra fagansvarlig i avdeling for fleksibel og livslang læring. Du vil få faglig veiledning av studieprogramleder og/eller emneansvarlig på Seksjon for psykologi, pedagogikk og juss ved School of Health Sciences og med andre nettveiledere på samme fagområde.

Arbeidsoppgaver:

 • Sende velkomsthilsen til nye studenter
 • Gi studentene individuelle faglige og konstruktive tilbakemeldinger og veiledning på innsendingsoppgaver, enten med tekst, audio eller video, innen fem dager
 • Svare på faglige spørsmål fra nettstudentene innen 24 timer
 • Dele aktuell informasjon til nettstudentene i læringsplattformen
 • Gi dine bidrag til årlige evalueringer av emnene
 • Delta på faglige veildningsmøter
 • Gjennomføre årlig samtale med fagansvarlig på Avdeling for fleksibel og livslang læring

Kvalifikasjoner og egenskaper:

 • Høyere utdanning på masternivå innen fagområdet pedagogikk, spesialpedagogikk eller psykologi
 • Fortrinnsvis tidligere erfaring fra veiledning av studenters arbeid

Som person er du genuint opptatt av fagfeltet ditt og har alltid studenten og studentens læringsutbytte i fokus. Du evner å møte hver enkelt nettstudent med oppmuntrende og motiverende tilbakemeldinger. Du er ansvarsbevisst og god til å overholde frister og du trives med å jobbe selvstendig.

Vi kan tilby:

 • En engasjerende og spennende jobb i et fagmiljø i rask utvikling
 • Fleksibilitet i arbeidstid og -sted
 • Arbeidsomfang og lønn etter avtale

Vi søker etter personer som kan påta seg et minimum av veiledning i løpet av et år. Engasjementets omfang kan tilpasses søkers kapasitet. Arbeidsbelastningen vil også kunne variere noe gjennom året.

Lurer du på hvordan det er å jobbe hos oss eller har du andre spørsmål vedrørende stillingen?

Ta kontakt med:

Søknadsfrist: løpende

Ønsket tiltredelse: snarest

Kun søknader som kommer via vår søknadsportal vil bli vurdert.

Kontaktpersoner:

Søk

Powered by Labrador CMS