Ledig stilling på Høyskolen Kristiania

Ledig engasjement som faglærer i illustrasjon

Søknadsfrist: 31.10.2020

Høyskolen Kristiania

Fagskolen Kristiania leverer utdanning innen fagområdene design, kommunikasjon og teknologi, helse og oppvekst, samt økonomi og administrasjon. Med rundt 1 700 studenter og et bredt utdanningstilbud i Oslo, Bergen og på nett, er Fagskolen Kristiania en ledende aktør innen høyere yrkesfaglig utdanning i Norge. Som en del av stiftelsen Høyskolen Kristiania, jobber vi for å kunne tilby utdanning etterspurt av yrkeslivet, med mål om å bli Norges første uavhengige universitet. Våre studenter skal ha kunnskaper, ferdigheter og generell kompetanse som gjør dem ettertraktet og aktuell for arbeidslivet.

Vi ser etter deg som brenner for å formidle faget og som ønsker å utdanne morgendagens illustratører. Ved Fagskolen Kristiania i Oslo er det ledig et engasjement i 50-80% stilling på det to-årige fagskolestudiet illustrasjon. Som faglærer må du planlegge og gjennomføre undervisningen, veilede studenter, bidra å videreutvikle, men også styrke fagskolens tverrfaglige miljø, posisjon og verdi for bransjen.

Du har relevant utdanning på fagskole eller høyskolenivå og har arbeidet med illustrasjon gjennom kommersielle oppdrag. I tillegg til faglig kompetanse vil personlige egenskaper som evne til samarbeid og til å motivere og inspirere, bli vektlagt.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Du er omgjengelig, er vant til å formidle og har en svært god forståelse for faget.
  • Du er løsningsorientert og har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.
  • Du har administrative og organisatoriske evner.
  • Du liker å holde deg faglig oppdatert gjennom å prøve ut forskjellige verktøy og rammeverk.
  • Du har kompetanse og erfaring i Adobe.
  • Du kan vise frem en portfolio med relevant arbeid.
  • Det er en fordel om du har et bransjerelatert nettverk.

Pedagogisk kompetanse

Formell praktisk-pedagogisk kompetanse og erfaring fra undervisning er en fordel.

Hva vi tilbyr Et godt og kreativt arbeidsmiljø i en utviklingsorientert fagskole med store muligheter for å påvirke eget arbeidsfelt. Du blir en del av et miljø med bred kommunikasjonskompetanse hvor du får samarbeide med erfarne og dyktige kollegaer og engasjerte studenter.

Søkere bes legge ved CV med fullstendige opplysninger om utdanning, praksis og annen faglig virksomhet, samt kopier av vitnemål og attester.

Ønsket oppstart: 01.01.2021

Søknadsfrist: 31.10.2020

Lurer du på noe vedrørende stillingen eller hvordan der er å jobbe hos oss?

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til:

Kontaktpersoner:

Søk

Powered by Labrador CMS
Powered by Labrador CMS