Ledig stilling på Høyskolen Kristiania

Ledig vikariat som faglærer 100% for vår toårige interiørutdanning

Søknadsfrist: 25.10.2020

Høyskolen Kristiania

Fagskolen Kristiania er eid av utdanningsstiftelsen Høyskolen Kristiania, og tilbyr høyere yrkesfaglig utdanning i Oslo, Bergen og på nett. Fagskolen Kristiania har rundt 1200 studenter, ca 70 ansatte og et spennende utdanningstilbud innen fagområdene design, kommunikasjon og teknologi, helse og oppvekst, samt økonomi og administrasjon. Fagskolen har en fagområdeakkreditering innen design, kommunikasjon og teknologi og er praktisk rettet med tett relasjon til arbeidslivet. Som del av en stiftelse har vi solid økonomi, der overskudd går tilbake til fagskolen og blir investert til det beste for fagskolestudentene.

Fagskolen Kristiania tilbyr høyere yrkesfaglige utdanninger innenfor design, kommunikasjon og teknologi. Vi søker nå en engasjert medarbeider med relevant utdanning og bransjeerfaring innen interiørfag.

Vi ser etter deg som brenner for å formidle faget og som ønsker å inspirere og lære bort faget til fremtidens utøvere. Du må trives med å undervise og ha et ønske om å engasjere og motivere studenter gjennom et toårig studieløp. Stillingen innebærer gjennomføring og videreutvikling av studiet sammen med fagansvarlig.

Du har relevant utdanning på høyskolenivå og minimum 2 års relevant arbeidserfaring. I tillegg til faglig kompetanse vil personlige egenskaper som evne til samarbeid og til å motivere og inspirere, bli vektlagt.

Arbeidsoppgaver

 • Undervisning, veiledning, sensurering og faglig oppfølging av studenter
 • Emneansvar
 • Bidra til å gjennomføre beste praksis faglig og pedagogisk kvalitet
 • Bidra til å legge til rette for tverrfaglig samarbeid
 • Bidra til innspill til faglig utvikling
 • Delta i møter, aktiviteter og prosjekter etter behov
 • Holde seg oppdatert innen eget fag

Kompetanse og egenskaper

 • Høyere utdanning innen interiørfag
 • Praktisk pedagogisk erfaring og kompetanse er en fordel
 • Relevant yrkeserfaring
 • Beherske relevant programvare som ArchiCad, Photoshop og Indesign

Vi tilbyr

Et godt og kreativt arbeidsmiljø i en utviklingsorientert høyskole med store muligheter for å påvirke eget arbeidsfelt. Du blir en del av et miljø med bred kommunikasjonskompetanse hvor du får samarbeide med erfarne og dyktige kollegaer og engasjerte studenter.

Har du spørsmål om stillingen eller er nysgjerrig på hvordan det er å jobbe hos oss?

Ta kontakt med:

Søkere bes legge ved CV med fullstendige opplysninger om utdanning, praksis og annen faglig virksomhet, samt kopier av vitnemål.

Søknadsfrist: 25.oktober 2020

Aktuelle kandidater vil bli kalt inn til intervju fortløpende, vi anbefaler derfor at du søker raskt hvis du føler dette er stillingen for deg.

Kun søknader som kommer via vår søknadsportal vil bli vurdert.

Kontaktpersoner:

Søk

Powered by Labrador CMS
Powered by Labrador CMS