Stilling:

Høyskolelektor i psykologi

Søknadsfrist 10.02.2019

Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania er en utdanningsstiftelse med studiesteder i Oslo, Bergen, Trondheim og på nett. Stiftelsen Høyskolen Kristiania eier Westerdals Oslo ACT, og sammen har vi 10 000 studenter, 460 ansatte og et spennende utdanningstilbud. Vi er en akkreditert høyskole med solid økonomi der alt overskudd går tilbake til høyskolen og blir investert til det beste for studentene. Høyskolen dekker studier innenfor ledelse, organisasjon, teknologi, markedsføring, kommunikasjon, forebyggende helsefag, kreativitet, scenekunst og innovasjon.

Institutt for helsevitenskap ved Høyskolen Kristiania tilbyr bachelorgrader og årsenheter innenfor helsefag. Noen av studiene tilbys også som nettstudier i samarbeid med avdeling for nettstudier ved høyskolen. Instituttet skal lansere et nytt og fremtidsrettet studietilbud innen psykologi, med et bachelorprogram og en årsenhet. Vi er derfor på utkikk etter en ny kollega som brenner både for faget og for undervisning, i 100 % stilling som høyskolelektor.

Krav til søker

Søkere bør ha fullført profesjonsstudium eller mastergrad i psykologi, og ha stort faglig engasjement. Det er en fordel med pedagogisk kvalifikasjon og undervisningserfaring, selv om dette ikke er et absolutt krav. Egenskaper som selvstendighet, evne til å motivere og inspirere, gode samarbeids- og formidlingsevner, samt variert og relevant erfaring vil bli vektlagt. Det er også viktig med en interesse for digitale verktøy og nettbaserte undervisningsformer.

Søkere som ved tilsetting ikke har praktisk-pedagogisk utdanning må forplikte seg til å gjennomføre høyskolens program for pedagogisk basiskompetanse (15 studiepoeng) innen to år. Høyskolen Kristiania stiller høye krav til den enkelte og tilbyr en spennende arbeidsplass med gode muligheter for faglig og personlig utvikling.

Arbeidsoppgaver

Den tilsatte kandidaten vil være med på å planlegge og lansere studieprogrammene innen psykologi, og vil ta del i utviklingen av nye og fleksible undervisningsopplegg. I tillegg til utviklingsarbeidet, vil hovedoppgavene være undervisning, veiledning og sensureringsarbeid. Den som tilsettes vil delta i det alminnelige faglige og faglig-administrative arbeidet ved høyskolen, og oppfordres til videre faglig fordypning.

Hva vi tilbyr

  • En spennende jobb ved en høyskole i stor utvikling
  • Trivelig arbeidsmiljø og gode kolleger
  • Arbeidsplass midt i sentrum av Oslo
  • Gode muligheter for faglig utvikling
  • Bedriftsidrettslag og eget treningsstudio
  • Lønn etter avtale

Vi oppfordrer søkerne til å sende søknad og nødvendige opplysninger om utdanning og praksis elektronisk:

  • CV med fullstendige opplysninger om utdanning, praksis og annen faglig virksomhet
  • Liste over vitenskapelige arbeider
  • Kopier av vitnemål og attester

Kvalifiserte søkere må være forberedt på å avholde en undervisningstime/prøveforelesning innen relevant fagområdet.

For mer informasjon om stillingen, vennligst ta kontakt med:

  • Studieprogramleder Ragnhild Eg tel: 414 81 909, eller
  • Undervisningsleder Hilde Skjerve tel: 922 11 819

Kun søknader som kommer via vår søknadsportal vil bli vurdert.

Søk på stillingen

Nettside: www.kristiania.no

Powered by Labrador CMS