Stilling:

Høyskolelektor i medisin

Søknadsfrist: 16.12.2018

Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania er en utdanningsstiftelse med studiesteder i Oslo, Bergen, Trondheim og på nett. Stiftelsen Høyskolen Kristiania eier Westerdals Oslo ACT, og sammen har vi 10 000 studenter, 460 ansatte og et spennende utdanningstilbud. Vi er en akkreditert høyskole med solid økonomi der alt overskudd går tilbake til høyskolen og blir investert til det beste for studentene. Høyskolen dekker studier innenfor ledelse, organisasjon, teknologi, markedsføring, kommunikasjon, forebyggende helsefag, kreativitet, scenekunst og innovasjon.

Institutt for helsevitenskap ved Høyskolen Kristiania tilbyr bachelorgrader og årsenheter innenfor helsefag. Noen av studiene tilbys også som nettstudier i samarbeid med avdeling for nettstudier ved høyskolen. Instituttet ønsker å utvide sin portefølje innen fagområdet medisin/biomedisin og søker derfor etter en høyskolelektor i en 100 % stilling – ett års vikariat med mulighet for fast ansettelse.

Arbeidsoppgaver:

Hovedoppgavene i stillingen vil være undervisning, veiledning og sensureringsarbeid. Den som tilsettes vil delta i det alminnelige faglige og faglig-administrative arbeidet ved høyskolen, samt FoU innen fagområdet.

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper:

Det søkes etter en autorisert lege.

Egenskaper som selvstendighet, evne til å motivere og inspirere, gode samarbeids- og formidlingsevner, samt variert og relevant undervisningserfaring vil bli vektlagt.

Søkere som ved tilsetting ikke har praktisk-pedagogisk utdanning må forplikte seg til å gjennomføre høyskolens program for pedagogisk basiskompetanse (15 studiepoeng) innen to år hvis fast ansettelse. Høyskolen Kristiania stiller høye krav til den enkelte og tilbyr en spennende arbeidsplass med gode muligheter for faglig og personlig utvikling.

Vi tilbyr:

  • En spennende jobb ved en høyskole i stor utvikling
  • Trivelig arbeidsmiljø og gode kolleger
  • Arbeidsplass midt i sentrum av Oslo
  • Gode muligheter for faglig utvikling
  • Bedriftsidrettslag og eget treningsstudio
  • Lønn etter avtale

Vi oppfordrer søkerne til å sende søknad og nødvendige opplysninger om utdanning og praksis elektronisk:

  • CV med fullstendige opplysninger om utdanning, praksis og annen faglig virksomhet
  • Liste over vitenskapelige arbeider
  • Kopier av vitnemål og attester

Kvalifiserte søkere må være forberedt på å avholde en undervisningstime/prøveforelesning innen relevant fagområdet.

Har du noen spørsmål?

Ta kontakt med konstituert instituttleder Hege Ulveland på telefon +47 957 35 183 eller [email protected].

Kun søknader som kommer via vår søknadsportal vil bli vurdert.

Nettside: www.kristiania.no

Søk på stillingen