LEDIG STILLING PÅ HØYSKOLEN KRISTIANIA

Innholdsassistent – sosiale medier – ESMOD Oslo

Søknadsfrist: 06.02.2023

Høyskolen Kristiania

Fagskolen Kristiania leverer utdanning innen fagområdene design, kommunikasjon og teknologi, helse og oppvekst, samt økonomi og administrasjon. Med nærmere 3 000 studenter og et bredt utdanningstilbud i Oslo, Bergen og på nett, er Fagskolen Kristiania en ledende aktør innen høyere yrkesfaglig utdanning i Norge. Som en del av stiftelsen Høyskolen Kristiania, jobber vi for å kunne tilby utdanning etterspurt av yrkeslivet, med mål om å bli Norges første uavhengige universitet. Våre studenter skal ha kunnskaper, ferdigheter og generell kompetanse som gjør dem ettertraktet og aktuell for arbeidslivet.

Jobbe som innholdsassistent ved siden av studiene?

Er du glad i å produsere innhold til sosiale medier og ønsker å ha det som en deltidsjobb?

Da kan det hende det er akkurat deg Markeds- og kommunikasjonsavdelingen ved Kristiania leter etter.

Vi søker en studentassistent som kan hjelpe oss med å skape engasjerende innhold til ESMOD Oslo sine sosiale medier – hovedsakelig Instagram. Dette er en lønnet stilling som passer for deg som ønsker en deltidsjobb ved siden av studiene og relevant erfaring på CV-en.

I stillingen vil du både ta bilder og produsere korte videosnutter til Instagram, som viser studiehverdagen ved ESMOD Oslo. Du må være komfortabel med å være både foran og bak kamera. Du vil også få i oppgave å forfatte engasjerende postetekster – og noe skriveerfaring er derfor en fordel.

Som innholdsassistent for sosiale medier, vil du være tett på undervisningen og dekke ulike arrangementer både på og utenfor campus. I dette arbeidet vil du treffe på bransjefolk, faglige, nåværende og tidligere studenter.

Hvem er du?

Du er student ved ESMOD Oslo. Det er ikke så nøye hvilket studieprogram du går på, men det er en fordel om du har mer enn ett år igjen av utdanningen. Du har god kjennskap til sosiale medier og Instagram som kanal, og vet hva det innebærer å bruke sosiale medier for å promotere en merkevare.

Kvalifikasjoner vi ser etter:

  • Vet hvordan du håndterer et kamera
  • Kjent med Adobe-programmer som Premiere, Photoshop og/eller Lightroom
  • Meget god skriftlig formuleringsevne
  • Vet å overholde tidsfrister
  • Utadvendt, initiativrik og selvgående

Hvem er vi?

ESMOD Oslo har utdannet designere og modellører siden 1990 og ble en del av Kristiania i 2020. Som studentassistent vil du i hovedsak følges opp av avdelingsleder ved ESMOD Oslo, men du vil også ha noe kontakt med marked- og kommunikasjonsavdelingen, og vil kunne spørre om råd og støtte ved behov.

Vi tilbyr:

  • Deltidsstilling på 5 timer i uken i snitt
  • Timelønn på 180,- og lønnet opplæring
  • En fleksibel jobb som fint kan kombineres med studiene
  • Relevant arbeidserfaring
  • Verdifull erfaring med kommunikasjons- og markedsføringsarbeid

Høres dette ut som noe for deg? Søk, da vel!

Send oss en søknad på maks én side og CV-en din innen mandag 06. februar 2023. Merk søknaden med «Innholdsassistent – Sosiale medier – ESMOD Oslo», og fortell oss hvorfor nettopp du er rett kandidat for denne jobben.

Kun søknader som kommer via vår søknadsportal vil bli vurdert.

Kontaktperson og mottaker av din søknad

Oppstart for stillingen er snarest mulig.

Kun søknader som kommer via vår søknadsportal vil bli vurdert.

Kontaktpersoner:

Søk

Powered by Labrador CMS