LEDIG STILLING PÅ KRISTIANIA

Faglærer i Hip Hop / Kommersiell dans

Søknadsfirst: 31.05.2023

Kristiania

Fagskolen Kristiania leverer utdanning innen fagområdene design, kommunikasjon og teknologi, helse og oppvekst, samt økonomi og administrasjon. Med nærmere 3 000 studenter og et bredt utdanningstilbud i Oslo, Bergen og på nett, er Fagskolen Kristiania en ledende aktør innen høyere yrkesfaglig utdanning i Norge. Som en del av stiftelsen Høyskolen Kristiania, jobber vi for å kunne tilby utdanning etterspurt av yrkeslivet, med mål om å bli Norges første uavhengige universitet. Våre studenter skal ha kunnskaper, ferdigheter og generell kompetanse som gjør dem ettertraktet og aktuell for arbeidslivet.

Fagskolen Kristiania avdeling Bårdar Akademiet ser etter 1-2 faglærere i hip hop/kommersiell dans. Stillingsstørrelse kan diskuteres og anpasses rett kandidater.

Danseseksjonen ved Fagskolen Kristiania avdeling Bårdar Akademiet består av et stort team av dansepedagoger, utøvende dansere og koreografer som underviser i en rekke ulike dansestiler og sjangre. Faglærer i hip hop/kommersiell dans vil ha ansvar for utdanningsforløpet og den dansetekniske og kunstneriske oppfølgingen av studenter på den toårige Fagskoleutdanningen Bårdar Akademiet - dans, valgemnet hip hop/kommersiell dans, samt mulighet til å utvikle koreografier ved forestillinger i regi av utdanningen. Faglærer i hip hop/kommersiell dans forventes å samarbeide med både andre dansepedagoger, og også å være tilgjengelig for undervisning på våre to andre fagskoleutdanninger; Bårdar Akademiet - Musikkteater og Bårdar Akademiet - Kommersiell Scenekunst, for både teknikkarbeid og koreografisk arbeid. Fagskolen Kristiania er opptatt av å gi relevant utdanning som knyttes tett til bransjen, så god kontakt med bransjen og evne til å skape en bransjenær praksis for studentene er en fordel.

Det faglige innholdet på studiet utvikles av faglærer i samråd med fagansvarlig/fagråd for utdanningen, med utgangspunkt i Fagskolen Kristianias verdigrunnlag og de for studiet spesifikke studieplaner. Metodisk forventer vi at faglærer kan gi relevant nivåtilpasset undervisning til studentene. Videre er det en fordel om faglærer kan bidra med oppfølging inne for eksempel skadeforebygging, fysiologi og stilspesialisering. Oppgi gjerne i søknaden hvilke stiler innen Hip Hop/kommersiell dans du har spesialisering i, og om du har relevant utdanning/kompetanse utover den dansespesifikke (Eksempelvis PT-utdanning, fysioterapi e.l.).

Ønskede kvalifikasjoner:

- Relevant danseutdanning på minimum fagskolenivå innen hip hop/kommersiell dans, PPU eller annen relevant pedagogisk utdanning innen dans

- Erfaring som danser/koreograf innen hip hop/kommersiell dans på høyt kunstnerisk nivå

- Kompetanse innen andre dansestiler som moderne, jazz, samtid er en fordel

- God innsikt i hva som beveger seg i det kommersielle dansefeltet nasjonalt og internasjonalt

- Godt nettverk innen dansemiljøet i Norge og internasjonalt

- Gode samarbeidsevner

- Undervisningserfaring

- Engasjement og dedikasjon til både fag og studenter

Kristiania tilbyr:

- En utviklende jobb i et pulserende og dynamisk fagmiljø i en organisasjon med ambisjoner

- Trivelig arbeidsmiljø og gode kolleger

- Gode muligheter for faglig utvikling

- Gode pensjon- og forsikringsordninger

- Arbeidsplass midt i sentrum av Oslo

- Lunsjordning

- Massasjeordning

- Bedriftsidrettslag og eget treningsstudio

- Lønn etter avtale

Søknadsfirst: 31. mai 2023

Oppstart: August 2023

Til søknaden bes søker om å sende utfyllende CV med bakgrunn og tidligere erfaring gjennom portalen. I tillegg ønskes et søknadsbrev hvor du beskriver din tilnærming til faget og arbeidet med studenter.

Kun søknader som kommer via vår søknadsportal vil bli vurdert.

Kontaktpersoner:

Søk

Powered by Labrador CMS