LEDIG STILLING PÅ KRISTIANIA

Fagansvarlig og faglærer for utdanninger innen pedagogikk, helse og oppvekst - 100% stilling

Søknadsfrist: 07.04.2024

Fagskolen Kristiania

Fagskolen Kristiania leverer utdanning innen fagområdene design, kommunikasjon og teknologi, helse og oppvekst, samt økonomi og administrasjon. Med nærmere 2 000 studenter og et bredt utdanningstilbud i Oslo, Bergen og på nett, er Fagskolen Kristiania en ledende aktør innen høyere yrkesfaglig utdanning i Norge. Som en del av stiftelsen Høyskolen Kristiania, jobber vi for å kunne tilby utdanning etterspurt av yrkeslivet, med mål om å bli Norges første uavhengige universitet. Våre studenter skal ha kunnskaper, ferdigheter og generell kompetanse som gjør dem ettertraktet og aktuell for arbeidslivet.

Avdeling for helse og oppvekst ved Fagskolen Kristiania har studier innen fagområdene pedagogikk, helse og oppvekst. Vi vokser! Derfor er vi på utkikk etter en ny kollega til vårt team her i hjertet av Oslo. Er du klar for å bli en del av et team hvor glede, samarbeid, og imponerende resultater ikke bare er mål, men vår hverdag?

Vi søker nå en ny kollega til en spennende jobb som fagansvarlig og faglærer innen fagområdene våre. Stillingen innebærer faglig ansvar for vår portefølje, samt nettundervisning og oppfølging av studenter. 

Vi ser etter deg som er faglig sterk, har bred erfaring og formell pedagogisk utdannelse. Du liker team-arbeid og ønsker å bidra positivt og aktivt til faglig utvikling og godt teamarbeid i avdelingen. Du har et positivt studentsyn og er motivert til å utdanne våre studenter til å bli kompetente og faglig sterke arbeidstakere.

Arbeidsoppgaver vil være: 

Du vil utvikle og produsere faginnhold til utdanningene, spesielt innen fagområdene psykisk helse og pedagogikk. Du har det faglige ansvaret for kvalitet, pedagogikk og gjennomføring av utdanningene, og vil undervise, veilede og følge dine studenter opp faglig. Det er også en del av jobben å kvalitetssikre og videreutvikle utdanningene og å holde tett kontakt med arbeidsliv slik at innhold og gjennomføring er relevant og oppdatert. I den forbindelse er det viktig at du jobber ut mot bransjen og bygger og opprettholder nettverk innen fagområdet og yrkesfeltet. 

Din utdannelse og erfaring: 

For å lykkes og trives i rollen ser vi for oss at du har bachelor og/eller master innenfor noen av fagområdene, har formell pedagogisk kompetanse og trives med studentkontakt og undervisning. Det er en fordel om du har erfaring fra undervisning på nett og god digital kompetanse. Variert erfaring fra arbeidslivet på fagområdene er et pluss! 

Hvem er du? 

Vi tror du er en initiativrik og selvstendig pedagog, med engasjement for utdannelse og formidling, og som gleder seg til å gå på jobb og treffe kollegaer. Du er en som bidrar positivt både faglig og sosialt, og som gjerne kommer med forslag til løsninger. Du liker samarbeid og kommuniserer åpent og tydelig. Vi ser også for oss at du er opptatt av kvalitet, og er stolt av å formidle faget ditt til studenter og ansatte. 

Hvem er vi? 

Vi er et team på 7 personer med variert bakgrunn og erfaring, både fra arbeidsliv og utdanning. Vi tror på godt teamarbeid og å være gode kollegaer for hverandre, og er opptatt av å levere utdannelse av høy kvalitet. Vi brenner for faget vårt og har til felles at vi setter pris på god stemning og et varmt og inkluderende arbeidsmiljø. Velkommen til oss! 

Hva tilbyr vi? 

Vi tilbyr et uformelt og sosialt arbeidsmiljø med sterkt samhold og fokus på å gjøre hverandre gode. Du vil få spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i en ledende utdanningsorganisasjon i vekst. Vi er opptatt av at du videreutvikler kompetansen din og vil legge til rette for det, og du får god kantineordning og gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi har bedriftsidrettslag og mange hyggelige sosiale sammenkomster i løpet av året. Vi tror du vil trives hos oss! 

Hvis du tenker dette er en rolle du vil trives i og et miljø du kan vokse i, send oss en søknad! 

Lurer du på hvordan det er å jobbe hos oss, eller har andre spørsmål som gjelder stillingen? 

Ta kontakt med:

  • Linda Holm, avdelingsleder for Avdeling for helse og oppvekst, Tel: 92235577, epost: linda.holm@kristiania.no eller
  • Siw Bakke Jørstad, teamleder, Tel: 94984805, epost: siw.jorstad@kristiania.no 

Stillingsprosent: 100%

Ansettelsestype: Fast

Ønsket oppstar: 1. august 2024

Søknadsfrist: 7. april 2024 

Kun søknader som kommer via vår søknadsportal innen frist vil bli vurdert.

Kontaktpersoner:

  • Linda Holm (Avdelingsleder Helse og oppvekst), +47 92235577, Linda.Holm@kristiania.no
  • Siw Bakke Jørstad (Teamleder og fagansvarlig), +47 94984805

Søk

Powered by Labrador CMS