LEDIG STILLING PÅ HØYSKOLEN KRISTIANIA

Faglærer hos ESMOD Oslo (vikariat)

Søknadsfrist: 12.07.2024

Fagskolen Kristiania leverer utdanning innen fagområdene design, kommunikasjon og teknologi, helse og oppvekst, samt økonomi og administrasjon. Med nærmere 2 000 studenter og et bredt utdanningstilbud i Oslo, Bergen og på nett, er Fagskolen Kristiania en ledende aktør innen høyere yrkesfaglig utdanning i Norge. Som en del av stiftelsen Høyskolen Kristiania, jobber vi for å kunne tilby utdanning etterspurt av yrkeslivet, med mål om å bli Norges første uavhengige universitet. Våre studenter skal ha kunnskaper, ferdigheter og generell kompetanse som gjør dem ettertraktet og aktuell for arbeidslivet.

ESMOD Oslo har tre fagskoleutdanninger innen mote, en 1-årig og en 2-årig som til sammen utgjør det 3-årige ESMOD-pensumet som kan føre til ett ESMOD Diplom og Fashion Brand Communication. Vi er på utkikk etter to nye kollega til vårt team her i hjertet av Oslo. 

Vi søker nå to ny kollegaer til en spennende vikarierende jobb som faglærer i 50 prosent stilling. Stillingene innebærer undervisning, faglig oppfølging av studenter og veiledning i samarbeid med resten av teamet. Er du klar for å bli en del av et team hvor glede, samarbeid, og imponerende resultater ikke bare er mål, men vår hverdag?

Vi ser etter deg som er faglig sterk, har erfaring fra bransjen og gjerne formell pedagogisk utdannelse. Du liker team-arbeid og ønsker å bidra positivt og aktivt til faglig utvikling og godt teamarbeid i avdelingen. Du har et positivt studentsyn og er motivert til å utdanne våre studenter til å bli kompetente og faglig sterke.

Arbeidsoppgaver vil være:

Du vil være med å utvikle og produsere faginnhold til utdanningene innen design og modellisme. Pensumet er i kontinuerlig utvikling gjennom ESMOD International og de 20 ESMOD-skolene verden over. Pensumet består av både det tradisjonelle håndverket og av digitale arbeidsmetoder, med fokus på definerte designmetoder, mønsterkonstruksjon og draperingsteknikker.

Din utdannelse og erfaring:

For å lykkes og trives i rollen ser vi for oss at du har ESMOD diplom i både design og modellisme, du har gjerne pedagogisk kompetanse eller erfaring og trives med studentkontakt og undervisning. Du har kompetanse i Adobe (AI, PS og ID) på et høyt nivå. Dersom du har kompetanse på digital mønsterkonstruksjon, er dette ett pluss. Erfaring med illustrasjon, grafisk design og printutvikling er ett pluss, samt erfaring i arbeid med ulike verktøy som silketrykk og strikkemaskin.

Hvem er du?

Vi tror du er en initiativrik og selvstendig, med engasjement for faget, utdannelse og formidling, og som gleder seg til å gå på jobb og treffe kollegaer. Du er en som bidrar positivt både faglig og sosialt, og som gjerne kommer med forslag til løsninger. Du liker samarbeid og kommuniserer åpent og tydelig. Vi ser også for oss at du er opptatt av kvalitet, og er stolt av å formidle faget ditt til studenter og ansatte. Å være lærer ved ESMOD Oslo er gøy, ujålete, krevende og travelt. Det er mye å ha oversikt over, og du må holde god orden og struktur for å holde tempo og fokus. Du vil jobbe i teamet i å ha ansvaret for en stor gruppe studenter som skal ledes og veiledes frem mot vitnemål. Dette krever at du er initiativtakende og engasjert, og svært bevisst på å holde deg selv inspirert og motivert.

Hvem er vi?

Vi er et team med variert bakgrunn og erfaring, både fra arbeidsliv og utdanning som er fagnerder. Vi tror på godt teamarbeid og å være gode kollegaer for hverandre, og er opptatt av å levere utdannelse av høy kvalitet. Vi brenner for faget vårt og har til felles at vi setter pris på god stemning og et varmt og inkluderende arbeidsmiljø. Velkommen til oss!

Hva tilbyr vi?

Vi tilbyr et uformelt og sosialt arbeidsmiljø med sterkt samhold og fokus på å gjøre hverandre gode. Du vil få spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i en ledende utdanningsorganisasjon i vekst. Vi er opptatt av at du videreutvikler kompetansen din og vil legge til rette for det, og du får god kantineordning og gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi har bedriftsidrettslag og mange hyggelige sosiale sammenkomster i løpet av året. Vi tror du vil trives hos oss!

Hvis du tenker dette er en rolle du vil trives i og et miljø du kan vokse i, send oss en søknad!

Type stilling: 50% vikariat fra 1.8.2024 til 31.06.25

Søknadsfrist: Snarlig

Vi benytter oss av Semac bakgrunnssjekk i vår rekrutteringsprosess.

Kun søknader som kommer via vår søknadsportal innen frist vil bli vurdert.

Lurer du på hvordan det er å jobbe hos oss, eller har andre spørsmål som gjelder stillingen kontakt oss gjerne. 

Kontaktpersoner:

Søk

Powered by Labrador CMS