LEDIG STILLING PÅ KRISTIANIA

Marked- og kommunikasjonsavdelingen søker innholdsassistent til sosiale medier

Søknadsfrist: 07.04.2024

Kristiania

Kristiania leverer forskning og utdanning innen ledelse, organisasjon, markedsføring, kommunikasjon, informatikk, helsevitenskap, innovasjon og kunstfag. Med over 16.500 studenter og et stort utdanningstilbud i Oslo, Bergen og på nett, er Kristiania Norges største uavhengige breddehøyskole. Kristianias oppdrag er å bidra til Norges sosiale og økonomiske utvikling gjennom en problemdrevet og anvendt kunnskapsutvikling og -formidling, i nært samarbeid med arbeidslivet. For å kunne utføre dette oppdraget på en mest mulig effektiv måte, har Kristiania som mål å bli Norges første uavhengige universitet.

Jobbe som innholdsassistent ved siden av studiene?

 Er du glad i å produsere innhold til sosiale medier og ønsker å ha det som en deltidsjobb?

Da kan det hende det er akkurat deg Marked- og kommunikasjonsavdelingen ved Kristiania leter etter.

 Vi søker en studentassistent som kan hjelpe oss med å skape engasjerende innhold til ESMOD Oslos sosiale medier – hovedsakelig Instagram og TikTok. Dette er en lønnet stilling som passer for deg som ønsker en deltidsjobb ved siden av studiene og relevant erfaring på CV-en.

I stillingen vil du få ansvar for å komme opp med kreative idéer, filme, redigere og publisere innhold i ulike sosiale kanaler. Du må være komfortabel med å være både foran og bak kamera, og må evne å arbeide selvstendig.

Som innholdsassistent for sosiale medier skal du vise potensielle søkere hvordan det er å være ESMOD-student, både i og utenfor klasserommet. Du vil være tett på undervisningen og dekke ulike arrangementer både på og utenfor campus. I dette arbeidet vil du treffe på bransjefolk, faglige, nåværende og tidligere studenter.

Hvem ser vi etter?

Vi søker én ny studentassistent. Du er student ved ESMOD Oslo. Det er ikke så nøye hvilket studieprogram du går på, men det er en fordel om du har mer enn ett år igjen av utdanningen. Du har god kjennskap til sosiale medier og er aktiv bruker av både TikTok og Instagram. Du synes markedsføring er spennende og vet hva det innebærer å bruke sosiale medier for å promotere en merkevare. 

 Kvalifikasjoner vi ser etter:

 • Du er en selverklært SoMe-ekspert og elsker å kaste deg på nye trender
 • Du er dreven på å lage innhold til sosiale medier og vet hva som fenger
 • Du kan klippe i apper som Capcut, TikTok eller Premiere
 • God muntlig og skriftlig formuleringsevne
 • Vet å overholde tidsfrister
 • Kreativ, initiativrikog selvgående

Hvem er vi?

Markeds- og kommunikasjonsavdelingen ved Kristiania jobber med alt fra innholdsproduksjon og sosiale medier, til nettsider, markedskampanjer og pressehåndtering. I tillegg til våre faste ansatte, har vi en rekke studentassistenter som bidrar med smått og stort i avdelingen – og vi håper du vil bli en av dem.

Vi tilbyr:

 • Deltidsstilling på 10 timer i uken i snitt 
 • Timelønn på 188,- og lønnet opplæring
 • En fleksibel jobb som fint kan kombineres med studiene
 • Relevant arbeidserfaring 
 • Verdifull erfaring med innholdsproduksjon og markedsføringsarbeid

Høres dette ut som noe for deg? Søk, da vel!

Send oss CV-en din og en video på max 2 minutter, hvor du forteller oss hvorfor nettopp du er rett kandidat for denne jobben. Søknadsportalen støtter ikke videoformat, så du må legge ved lenke til Dropbox eller lignende.

Søknadsfrist: Søndag 7. april 2024.

Oppstart for stillingen er snarest mulig

Kun søknader som kommer via vår søknadsportal innen frist vil bli vurdert.

Kontaktpersoner:

Søk

Powered by Labrador CMS