Åkerblå søker etter nye Åkerblå`ere:

10 spennende jobber innen ingeniørtjenester og miljø

Søknadsfrist: 15.11.2019

Åkerblå er i stadig vekst, og vi styrker nå sin satsing innen ingeniørtjenester og miljø. Vi søker derfor etter følgende nye Åkerblå`ere:

Leder Miljø Vest- Bergen

Leder Teknisk Vest-Bergen

Senior Teknisk Ingeniør- Trondheim

Senior Teknisk Ingeniør- Bergen

Senior Teknisk Ingeniør- Oslo

Miljøkonsulent- Frøya

Miljøkonsulent-Sandnessjøen

Teknisk Inspektør- Tromsø

Teknisk Inspektør-Nordland

Teknisk Inspektør- Bergen

Åkerblå AS

Åkerblå AS er et fremoverlent konsulentselskap i vekst. Vår aktivitet innen fiskehelse, miljø- og tekniske tjenester har gjort oss til et av havbruksnæringens ledende tverrfaglige kompetansemiljøer. Åkerblå ledes fra vårt hovedkontor på Frøya, og er tilstede langs hele kysten. Vi har i dag over 100 ansatte fordelt på 13 kontorer, med ansatte innen veterinærmedisin, marinbiologi, oseanografi, ingeniørvitenskap og administrativ ledelse. Åkerblå skal bidra til kunnskapsbasert havhelse ved å sikre et godt beslutningsgrunnlag for våre kunder. I bunn ligger kjerneverdiene våre; kompetanse, tillit, handlekraft og lønnsomhet! For informasjon om bedriften, se www.akerbla.no

Som vår nye Åkerblå ‘er har du ambisjoner om å videreutvikle deg i Åkerblå, både faglig og personlig. Vi kan tilby deg et godt faglig og sosialt arbeidsmiljø og konkurransedyktige betingelser, samt muligheten til å bli en del av Norges største fagmiljø innen våre felt. Vi er en dynamisk, ekspansiv bedrift – og nå ønsker vi DEG med på laget.

Søknadsfrist : 15.11.2019

Kontaktinformasjon :

  • Miljø: Kenneth Kaald Jørgensen, tlf 906 11 869
  • Teknisk: Geir Håvard Espnes, tlf 951 81 525

Søknad og CV og sendes til [email protected].

Mer om stillingene her: www.akerbla.no/ledige-stillinger