Ledig stilling ved Høgskolen i Innlandet

Strategisk prosjektleder (50%-stilling) ved vårt Senter for fremdragende utdanning, CEFIMA

Søknadsfrist: 03.06.2019

Om stillingen

  • Kunstfaglig undervisningsstilling
  • 50% prosjektstilling til 31.12.2021
  • Arbeidsstedet er primært Oslo, men deler av arbeidet gjøres på Lillehammer.

Arbeidsoppgaver

Høgskolen i Innlandet

Den norske filmskolen (DNF) ligger til Høgskolen i Innlandet (HINN), og har studiesteder på Lillehammer og i Oslo.


DNF er Norges nasjonale filmskole og tilbyr kunstfaglig utdanning på høyeste nivå innen film og fjernsyn. DNF tilbyr bachelorstudier, masterstudier og PhD-studier innen film, TV og beslektede medier. Vi har som mål at våre utdanninger skal tilføre bransjen dyktige filmkunstnere og kompetente yrkesutøvere, samt bidra til å utvikle den norske og skandinaviske filmbransjen i møtet med fremtidens mediehverdag.


Høgskolen i Innlandet har over 14 000 studenter, 1000 ansatte og har studiesteder i Lillehammer, Hamar, Elverum, Rena, Evenstad og på Blæstad.

Den norske filmskolens senter for fremragende utdanning, CEFIMA arbeider med utvikling av Filmskolens studier, både med fokus på pedagogisk og faglig utvikling, samt utforsking av nye plattformer og teknologier for den kunstneriske audiovisuelle fortellingen. En Strategisk prosjektleder vil arbeide tett med CEFIMAs leder, være del av CEFIMAs styringsgruppe og ledelse, med strategisk ansvar for prosjekter og gjennomføring av disse.

Sentrale arbeidsoppgaver

CEFIMA er opprettet for å sikre at DNFs utdanninger utvikles for å møte fremtidens audiovisuelle bransjer, og oppfyller skolens opprinnelige mandat om å være den nasjonale utdanningen innenfor kunstfaglig utdanning og kunstnerisk utviklingsarbeid i film, fjernsyn og beslektede medier.

Strategisk prosjektleder vil delta i utforming av CEFIMAs strategiske planer, og ha en sentral rolle i gjennomføring av disse planene. Prosjektleder skal være en samtalepartner for CEFIMAs leder og DNFs dekan, samt bidra til å sikre at det faglige innholdet i prosjekter som gjennomføres av studenter, stipendiater, faglærere og eksterne samarbeidspartnere kommer skolens miljø til gode. Strategisk prosjektleder har ansvar for oppfølging av prosjekter knyttet til CEFIMA.

  • Ha tett kontakt med eksterne samarbeidspartnere, og sikre at alle prosjekter som igangsettes kommer skolens utdanninger til gode.
  • Være veileder for bachelor- og masterstudenter etter behov.
  • Bidra til formidling av CEFIMAs resultater og læring til DNFs fagmiljø, DNFs samarbeidspartnere i bransjen og til relevante nasjonale og internasjonale aktører.

En viktig del av arbeidet vil være kunstnerisk utviklingsarbeid, både på egne vegne, og oppfølging av studenter, stipendiater og fagansatte etter behov.

Andre oppgaver kan tillegges stillingen ved behov.

Kompetanse og erfaring

Stillingen krever kunstfaglig kompetanse som førsteamanuensis eller førstelektor – enten som formalkompetanse på kunstfaglig grunnlag eller dokumenterbar profesjonell og kunstnerisk erfaring.Kravet til førstekompetanse kan fravikes.

Erfaringskompetanse (som vurderes som relevant i forhold til stillingens oppgaver og ansvar):

  • Den som tilsettes må kunne dokumentere omfattende arbeid i fagområdet innenfor spillefilm, seriell dramaproduksjon og/eller spill og interaktiv fortelling i tillegg til kjennskap til den nyeste teknologiske utviklingen innen film, fjernsyn og beslektede medier.
  • Vekt vil bli tillagt kjennskap til verktøy for interaktiv produksjon til ulike plattformer.
  • Praktisk-pedagogisk erfaring er en fordel.

Annen stillingsspesifikk kompetanse:

  • IT-kunnskaper på brukernivå vil bli tillagt vekt.
  • Det er nødvendig å beherske norsk (eller et skandinavisk språk) og engelsk, muntlig og skriftlig.

Personlig kompetanse:

  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • Evne til å bygge relasjoner og strategiske samarbeid er viktig
  • Omstillingsevne og fleksibilitet
  • Evne til selvstendig arbeid

Vi søker en person med initiativ, pågangsmot og godt humør. Det kan til tider være hektisk og det må kunne utvises fleksibilitet i forhold til arbeidstid i enkelte perioder. Da stillingen er delt mellom Filmskolens campus i Oslo og på Lillehammer, må noe reisevirksomhet påregnes. Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt.

Om søknaden

Om søknaden

Høgskolen benytter elektronisk søknadssystem. Du kommer til søknadsskjemaet ved å følge linken "Søk stillingen" oppe til høyre i annonseteksten.

Søkere bes om å skrive søknad som presenterer kunstnerisk produksjon og kunstnerisk utviklingsarbeid, samt utfyllende CV. Søkere bes også dokumentere pedagogisk erfaring og eventuelt arbeid med pedagogisk utviklingsarbeid. I tillegg må søker fremsende 3 faglige arbeider/verk etter eget valg (f.eks. spillefilm, TV-serie, o.l.) som ønskes vurdert sammen med søknaden. Verkene skal legges inn elektronisk som vedlegg eller som lenker til søknaden.

Aktuelle søknader som tidligere ikke er kompetansevurdert ved HINN vil bli vurdert av en sakkyndig komité.

Vi tilbyr

  • En spennende og utfordrende jobb ved en ledende filmskole i utvikling, engasjerte kolleger og et godt arbeidsmiljø
  • Stillingen lønnes og innplasseres i stillingskode 1011 førsteamanuensis/1198 førstelektor/1008 høgskolelektor i Statens lønnsregulativ, etter kompetanse og erfaring.
  • Gode pensjons- og velferdsordninger

Stillingen innplasseres og lønnes i stillingskode 1011 førsteamanuensis/1198 førstelektor i Statens lønnregulativ, etter kompetanse og erfaring. Fra lønnen trekkes 2 % pliktig innskudd til Statens pensjonskasse som bl.a. gir gode pensjons og forsikringsordninger.

Stillingen er definert som prosjektstilling frem til 31.12.2021.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål ved HINN å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. HINN har som målsetting å øke andelen kvinner i undervisnings- og forskerstillinger. Arbeidsforholdene tilrettelegges om nødvendig for personer med redusert funksjonsevne. Dersom søkere tilkjennegir at de har nedsatt funksjonsevne eller hull i CV, kan denne opplysningen bli brukt til registreringsformål i forbindelse med måltallet.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkere kan bli offentliggjort selv om søkere anmoder om at dette ikke gjøres. Anmodning om unntak fra offentlighet må grunngis. Søkere vil bli kontaktet dersom høgskolen ikke kan følge anmodningen (jf. off.loven § 25).

Vi ønsker deg velkommen som søker!

Spørsmål om stillingen

Kontakt:

  • Senterleder Fredrik Graver, fredrik.graver@inn.no /+47 97460562

Søk stillingen

Powered by Labrador CMS