Stilling:

Line Producer / Produksjonsleder

Søknadsfrist 31. desember 2018

Høgskolen i Innlandet

Den norske filmskolen (Dnf) ligger til Høgskolen i Innlandet (HINN), Lillehammer, og har studiesteder på Lillehammer og i Oslo.


Dnf tilbyr kunstfaglig utdanning på høyeste nivå innen film og fjernsyn. Dnf tilbyr bachelor (ni linjer), master i film samt PhD-studier innen film, TV og nye medier. Vi har som mål at våre utdanninger skal tilføre bransjen dyktige filmkunstnere og kompetente yrkesutøvere samt bidra til å utvikle den norske og skandinaviske film-, tv- og mediebransjen i møtet med fremtidens mediehverdag.


Høgskolen i Innlandet har over 14 000 studenter, 1000 ansatte og har studiesteder i Lillehammer, Hamar, Elverum, Rena, Evenstad og på Blæstad.


Høgskolen i Innlandet skal bygge sterke og solide fag- og forskningsmiljøer som setter spor etter seg regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi skal utvikle en ny og bedre institusjon med høy faglig og pedagogisk kvalitet, og som tar sikte mot å oppnå universitetsakkreditering innen 2020.


Vår visjon er «Sterkere sammen».

Det er ledig en 50% prosjektstilling som Line Producer / Produksjonsleder knyttet til Den norske filmskolens Centre for Excellence in Film and Interactive Media Arts, CEFIMA. Om stillingenStillingen er definert som midlertidig for perioden 01.01.2019-31.12.2021, med mulighet for forlengelse dersom CEFIMA får finansiering for fem nye år.

Denne stillingen vil knyttes tett til stipendiater, studenter og faglig ansatte som har produksjoner som støttes av CEFIMA og vil få et ansvar for praktisk og økonomisk styring av disse prosjektene.Line Producer / produksjonsleder må være forberedt på en stor bredde i prosjektene og den som fyller denne rollen må kunne sette seg inn i utradisjonelle og nyskapende produksjonsmetoder.

Noe arbeid med Filmskolens BFA produksjoner må beregnes.

Kvalifikasjoner

  • Søker må ha fullført filmutdanning som produsent og ha veiledningserfaring ved kunstfaglig filmutdanning.
  • Relevant bransjeerfaring fra områder som uavhengig produsent, line producer / produksjonsleder, osv. er nødvendig.
  • Erfaring med casting og innhenting av kvalifisert arbeidskraft er nødvendig.
  • Søker må kunne sette opp et produksjonsbudsjett og føre produksjonsregnskap.
  • God kjennskap til lokale og nasjonale støtteorganer er en fordel.
  • Søker må ha gode kunnskaper om faglig relevante datatekniske løsninger og god forståelse av programvare brukt i film og TV-produksjon.
  • Søker må beherske norsk og engelsk skriftlig og muntlig.

Personlig kompetanse

Vi søker en som er nysgjerrig og interessert i nye audiovisuelle fortellerformer, som er utforskende og med evne til å eksperimentere med nye plattformer, samt evne til å dele erfaringer med andre.Vi søker en person med initiativ, pågangsmot og godt humør. Det kan til tider være hektisk og det må kunne utvises fleksibilitet i forhold til arbeidstid i enkelte perioder. Stillingen er lokalisert ved Filmskolens lokaler på Lillehammer, men noe reisevirksomhet må beregnes.Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt.

Om søknaden

Høgskolen benytter elektronisk søknadssystem. Du kommer til søknadsskjemaet ved å følge linken "Søk stillingen" oppe til høyre i annonseteksten.

Høgskolen tilbyr

  • En spennende og utfordrende jobb ved en høgskole i utvikling, engasjerte kolleger og et godt arbeidsmiljø
  • Tilrettelegging for faglig utvikling
  • Gode velferdsordninger
  • Stillingen innplasseres og lønnes i stillingskode 1113 prosjektleder etter kompetanse og erfaring. Fra lønnen trekkes 2 % pliktig innskudd til Statens pensjonskasse som bl.a. gir gode pensjons og forsikringsordninger.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål ved HINN å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. HINN har som målsetting å øke andelen kvinner i undervisnings- og forskerstillinger. Arbeidsforholdene tilrettelegges om nødvendig for personer med redusert funksjonsevne.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkere kan bli offentliggjort selv om søkere anmoder om at dette ikke gjøres. Anmodning om unntak fra offentlighet må grunngis. Søkere vil bli kontaktet dersom høgskolen ikke kan følge anmodningen (jf. off.loven § 25).

Dersom søkere tilkjennegir at de har nedsatt funksjonsevne eller hull i CV, kan denne opplysningen bli brukt til registreringsformål i forbindelse med måltallet.

Kontakt

  • Senterleder CEFIMA Fredrik Graver, mobil +47 974 60 562

Vi ønsker deg velkommen som søker!

Søk stillingen

Powered by Labrador CMS