Rådgiver - Fakultet for lærerutdanning og pedagogikk
Søknadsfrist: 10.04.2024
Publisert
Høgskolen i Innlandet
Høgskolen i Innlandet har omlag 16 000 studenter og 1 500 ansatte. Vi har studiesteder i Lillehammer, Hamar, Elverum, Rena, Evenstad og på Blæstad, og tilbyr også noen utdanninger på Kongsvinger, Tynset og i Oslo.
Høgskolen i Innlandet skal være kjent for sterke og solide utdannings- og forskningsmiljøer som setter spor etter seg regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi en en institusjon med høy faglig kompentase, og har mål om å bli akkreditert som universitet.
Visjon vår er «Sterkere sammen».
Fakultet for Lærerutdanning og pedagogikk (LUP) tilbyr de fleste former for lærerutdanning så som barnehage- og grunnskolelærerutdanninger, faglærerutdanning i musikk, praktisk-pedagogisk utdanning og lektorprogram i språkfag.
I tillegg tilbys en rekke årsstudier, bachelorprogram i pedagogikk og spesialpedagogikk, samt 2-årige masterprogrammer innenfor hhv. generell pedagogikk, spesialpedagogikk, tilpasset opplæring, digital kommunikasjon og kultur, kultur- og språkfagenes didaktikk (norsk, engelsk, musikk) realfagsdidaktikk (matematikk, naturfag), utdanningsledelse og grunnskolefag.
Fakultet for lærerutdanning og pedagogikk har 3.500 studenter og 350 ansatte.
Fakultetet er ansvarlig for ph.d.-programmet i Profesjonsrettede lærerutdanningsfag og er også bidragsyter på ph.d.-programmet Barns og unges deltakelse og kompetanseutvikling.
Er du god med tall og vil jobbe tett på utviklingsprosjekter i norske barnehager og skoler ?
Stillingen ligger til Bidrag- og oppdragsenheten(BOA) ved fakultetet. Enheten leverer administrative støttetjenester til fakultetets omfattende eksternfinansierte virksomhet(EFV). Eksternfinansiert virksomhet er forskning og etter- og videreutdanning finansiert av eksterne aktører som f eks Norges forskningsråd, næringslivsaktører og det offentlige. Omsetningen er i dag på om lag 100 millioner kroner, som utgjør en tredjedel av fakultetets økonomi.
Den som ansettes blir en del av et team på ni engasjerte og kompetente medarbeidere. Hver medarbeider har ansvar for en portefølje av prosjekter, men samarbeider tett om utvikling innen fagområdet. Stillingens arbeidsoppgaver vil i hovedsak være knyttet til regionale og nasjonale utviklingsprosjekter i barnehage og skole (Tilskuddsordningen) i tett samarbeid med faglig ansatte på fakultetets institutt og senter (SELL og SEPU) samt oppdragsgivere.
Vi søker deg som trives med administrative oppgaver og økonomioppfølging av prosjekter. Du er god med tall, kan formidle disse og evner å omsette regelverk i praksis. Det er et pluss hvis du har erfaring fra utdanningssektoren.
Ansvar og arbeidsoppgaver
Administrasjon og økonomioppfølging av eksternt finansierte prosjekter omfatter blant annet:
prosjektsøknader
budsjettering
prosjektoppfølging, inkludert veiledning og rapportering
løpende administrativ støtte
bidra med god styringsinformasjon til prosjektleder
administrasjon av større arrangementer, konferanser og seminarer knyttet til prosjektene
Andre oppgaver kan tillegges stillingen ved behov.
Kvalifikasjoner
Du må ha:
relevant universitet-/høgskoleutdanning på minimum bachelornivå, fortrinnsvis med økonomi i fagkretsen. Særlig relevant erfaring kan kompensere for deler av utdanningskravet
gode kunnskaper innen bruk av IKT-baserte administrative støttesystemer
god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
Det er ønskelig med:
erfaring fra prosjekt- og forskningsadministrasjon, gjerne fra universitets- og høgskolesektoren
erfaring med budsjettering, regnskap, prosjektoppfølging og rapporteringsarbeid
erfaring fra barnehage- eller skolesektoren kan være en fordel
Personlige egenskaper:
du jobber selvstendig og strukturert
du har høy arbeidskapasitet og gjennomføringsevne
du har god tallforståelse og kan formidle denne til "ikke-økonomer"
du samarbeider og kommuniserer godt med kolleger og eksterne
Vurderingen av hvilken kandidat som er best kvalifisert vil være en helhetlig vurdering av utdanning, erfaring og personlig egnethet, i tillegg til motivasjon og øvrige kvalifikasjonskrav slik de er formulert i annonseteksten.
Stillingen med tilhørende arbeidsoppgaver skal ivaretas i samsvar med gjeldende lov- og regelverk for statsansatte, herunder også Lov om kontroll med eksport av strategiske varer, tjenester og teknologi m.v. Kandidater som etter vurdering av søknad og vedlegg kommer i konflikt med kriteriene i sistnevnte lov, vil ikke kunne tiltre stillingen ved Høgskolen i Innlandet. Nødvendige godkjenninger må opprettholdes gjennom hele ansettelsesforholdet.
Vi tilbyr
en spennende og utfordrende jobb ved en høgskole i utvikling.
lønn i stilling som rådgiver (stillingskode 1434) etter kompetanse og erfaring.
medlemskap i Statens pensjonskasse, med blant annet gode pensjons- og forsikringsordninger.
gode arbeidsbetingelser.
For mer informasjon om HINN som arbeidsgiver, se her.
Søke stillingen
Søknad og vedlegg leveres elektronisk via "Søk stillingen".
Søknaden skal inneholde:
søknadsbrev
CV med oversikt over utdanning, erfaring og annen kompetanse
kopi av vitnemål og attester
andre vedlegg som vurderes som relevante for søknaden
Jobbnorge kundeservice hjelper deg om du har spørsmål om opplastning av vedlegg eller andre tekniske forhold rundt søknaden.
Opplysninger om deg kan bli offentliggjort selv om du har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge, vil du bli varslet om dette.
For mer informasjon om stillingen kontakt:
Administrativ leder Turid Kårhus, epost: turid.karhus@inn.no, tlf: +47 62 51 78 34, mobil: +47 99 02 68 80
HINN mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaringer og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det. Aktuell tilrettelegging kan for eksempel være tekniske hjelpemidler, tilpasning av møbler eller endring av rutiner, arbeidsoppgaver og arbeidstid.
Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, skal vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju. For å bli vurdert som søker i disse gruppene, det vil si positivt særbehandlet på denne måten, må søkerne oppfylle visse krav. Du kan lese mer på arbeidsgiverportalen.
Vi oppfordrer søkere til å krysse av i jobbsøkerportalen dersom de har funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn. Avkrysningene i jobbsøkerportalen danner grunnlag for anonymisert statistikk som alle statlige virksomheter rapporterer i sine årsrapporter.