Stilling:

Markedsrådgiver

Søknadsfrist 6. august 2018

Høgskolen i Innlandet har ledig, 100% fast stilling som Rådgiver innen digital markedsføring og kommunikasjon

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet har over 14 000 studenter, 1000 ansatte og har studiesteder i Lillehammer, Hamar, Elverum, Rena, Evenstad og på Blæstad.

Høgskolen i Innlandet skal bygge sterke og solide fag- og forskningsmiljøer som setter spor etter seg regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi skal utvikle en ny og bedre institusjon med høy faglig og pedagogisk kvalitet, og som tar sikte mot å oppnå universitetsakkreditering innen 2020.

Vår visjon er «Sterkere sammen».

Har du lyst til å jobbe med digital markedsføring for en stor og kompleks organisasjon? Høgskolen i Innlandet søker etter en rådgiver innenfor digital markedsføring og kommunikasjon. Hovedoppgavene vil være synliggjøring og markedsføring av høgskolens ulike aktiviteter og tilbud, med fokus på den årlige studentrekrutteringskampanjen. Stillingen inngår i høgskolens kommunikasjons- og markedsavdeling (KMA), og rapporterer til kommunikasjonsdirektør. Avdelingen består for tiden av 10 faste og to midlertidige stillinger, med ansvarsområder som blant annet inkluderer merkevare- og omdømmebygging, studentrekruttering, forskningsformidling og internkommunikasjon.

Arbeidsoppgaver og ansvar:

Vi søker etter deg som er strategisk og analytisk anlagt og som sammen med andre medarbeidere i KMA skal sikre at blant annet høgskolens studentrekrutteringsarbeid skjer på en mest mulig målrettet, effektiv og rasjonell måte. Det innebærer å øke høgskolens synlighet samt bidra til utvikling av en digital kundereisestrategi som tiltrekker og begeistrer nye søkere.

Du har kompetanse innen digital markedsføring og har god kjennskap til kanalstrategi, kanalenes egenart og holder deg oppdatert på trender, herunder konsekvenser av og løsninger for ivaretakelse av GDPR. Vi ønsker at du har operativ erfaring med relevante Google-verktøy, søkemotoroptimalisering, publiseringsløsninger, måling og evaluering. Godt språk og god målgruppeforståelse er viktig.

Typiske oppgaver vil være:

  • Ansvar for å utarbeide, iverksette og følge opp kampanjer i AdWords, sosiale medier og andre aktuelle digitale kanaler
  • Ansvar for søkemotoroptimalisering (SEO)
  • Utvikle strategier og konsepter for videre vekst i digitale kanaler
  • Bidra med kompetanseoverføring internt i organisasjonen og øke høgskolens synlighet og omdømme
  • Innholdsproduksjon til digitale kanaler

Kvalifikasjoner:

Vi søker etter deg som har minst 3 år relevant høyere utdanning og erfaring fra digital markedsføring og multikanalstrategi. Primært ønsker vi at du har utdanning innen markedsføring, markedskommunikasjon eller tilsvarende, og gjerne erfaring med utvikling av større helhetlige markedskampanjer. Videre er det ønskelig med sertifisering innen relevante Google-verktøy.

Personlige egenskaper:

  • Teknisk og analytisk anlagt
  • Er kunnskapsrik og ønsker å dele sin kompetanse
  • Har gode evner til kommunikasjon og samarbeid
  • Tåler hektiske perioder, og har god gjennomføringsevne
  • Serviceinnstilt og fleksibel
  • Interessert i digitale trender

Høgskolen tilbyr:

  • En spennende og utfordrende jobb ved en høgskole i utvikling, engasjerte kolleger og et godt arbeidsmiljø.
  • Tilrettelegging for faglig utvikling
  • Gode velferdsordninger
  • Fra lønnen trekkes 2 % pliktig innskudd til Statens pensjonskasse, som bl.a.gir gode pensjons- og forsikringsordninger.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med minoritetsbakgrunn. HINN er IA-virksomhet og vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom det er behov for dette.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkere kan bli offentliggjort selv om søkere anmoder om at dette ikke gjøres. Anmodning om unntak fra offentlighet må grunngis. Søkere vil bli kontaktet dersom høgskolen ikke kan følge anmodningen (jf. off.loven § 25).

Arbeidssted: Kontorplassering er studiested Elverum, men arbeidet vil kreve noe reising mellom alle høgskolens seks studiesteder. Det er derfor en fordel om du disponere egen bil.

Stillingen rapportere til kommunikasjonsdirektør Frode Skår, frode.skar@inn.no,

tlf.: 991 27 175.

Søknaden:

Søknad med CV legges elektronisk inn på høgskolens hjemmeside www.inn.no under

”Ledige stillinger”. Vitnemål og attester sendes ikke sammen med søknaden. Disse etterspørres ved behov.

Søknadsfrist: 06.08.2018

Intern ID: 18/01987

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS