Ledig stilling ved Havforskingsinstituttet

HR - rådgiver

Søknadsfrist: 30.04.2019

Om stillingen

Personalseksjonen ved Havforskningsinstituttet er på jakt etter en ny medarbeider til en fast 100 % stilling som rådgiver med arbeidssted sentralt beliggende i Bergen.

Havforskningsinstituttet

Havforskningsinstituttet (HI) er det største marine forskningsinstituttet i Europa med vel tusen ansatte og en rekke forskningsfasiliteter og laboratorier av høy internasjonal standard. Hovedaktivitetene våre er forskning, rådgivning og overvåkning. Havforskningsinstituttet eier og drifter seks forskningsfartøy. Vårt hovedkontor ligger i Bergen, vi har avdeling i Tromsø og forskningsstasjoner i Matre, Austevoll og Flødevigen.

1. januar 2018 ble HI fusjonert med Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning (NIFES). Det nye instituttet skal være en ledende kunnskapsleverandør for en bærekraftig forvaltning av ressursene i de marine økosystemene, og for hele kjeden fra hav til mat.

Personalseksjonen har ansvar for å forvalte og utvikle instituttets personalpolitikk, og støtte ledere i gjennomføring av denne. Dette gjør vi i tett dialog med ledelsen, arbeidstakerorganisasjonene og ansatte. I tillegg er seksjonen ansvarlig for å utvikle og tilrettelegge effektive personaladministrative system og rutiner, og initiere og tilrettelegge prosesser som bidrar til at instituttet videreutvikles som kunnskapsbedrift.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være rådgivning til ledere innen alle områder som dekkes av seksjonen, fra rekruttering og ansettelse til karriere og kompetanseutvikling, sykefraværsoppfølging, lønns- og personalpolitikk med mer. Rådgiveren vil utover dette få ansvar for spesialområder og prosjekter tilpasset egen erfaring og kompetanse.

Kvalifikasjoner

Det er ønskelig med kandidater som har utdanning på masternivå innen relevante fagområder. Det er et krav at man har noen års relevant arbeidserfaring. Det er ønskelig med brukerkompetanse innen SAP-HR, kompetansesystem (CatalystOne) og bruk av arkivsystem (Public360). Generelt bør kandidaten ha god IT-kompetanse og forståelse. Gode språkkunnskaper innen norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig, kreves. Personlige egenskaper blir tillagt stor vekt, og vi søker etter en kandidat som tar initiativ, har gjennomføringsevne og er fleksibel, omgjengelig og kvalitetsbevisst. Den rette kandidaten bør også kunne vise til gode samarbeids- og kommunikasjonsevner og god muntlig og skriftlig framstillingsevne både på norsk og engelsk.

Vi tilbyr

Havforskningsinstituttet er en spennende organisasjon i utvikling og vekst. Vi søker etter kandidater med vilje og pågangsmot som vil være med å påvirke disse prosessene. Vi tilbyr et utfordrende og kreativt arbeidsmiljø, arbeid i et nasjonalt institutt med mye internasjonal kontakt, fleksibel arbeidstid, gode pensjonsordninger og velferdstilbud.

Ytterligere informasjon

Stilling som rådgiver (kode 1434) lønnes etter Statens lønnsregulativ. Fra lønnen trekkes 2 % til statens pensjonskasse. For øvrig gjelder statlige vilkår for stillingen.

Ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med:

  • Personalsjef Nils Olav Kvam (mobil 902 13 633), eller
  • se vår webside, www.hi.no

Søknadsfrist 30. april 2019.

Havforskningsinstituttet er en IA-virksomhet som er opptatt av mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke stillingen. Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om søkere kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om å være unntatt søkerlisten. Søker vil bli orientert om dette på forhånd.

Søknad skal sendes elektronisk via link på denne siden med CV, vitnemål og relevante attester.

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS