LEDIG STILLING VED FORSVARETS FORSKNINGSINSTITUTT

Grafisk designer

Søknadsfrist: 26.11.2021

Forsvarets forskningsinstitutt

Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) er et av landets ledende kompetansemiljøer innen teknologi. FFI er en sivil forskningsinstitusjon direkte underlagt Forsvarsdepartementet. Virksomheten har over 770 ansatte, hvor rundt 600 er forskere og ingeniører som utvikler teknologi og kunnskap for å gjøre Norge i stand til å ha et tidsriktig og effektivt forsvar. Instituttet er tverrfaglig og dekker fag som fysikk, informatikk, kommunikasjonsteknologi, kybernetikk, anvendt matematikk, elektronikk, kjemi, biologi, medisin, statsvitenskap og økonomi. Instituttet ligger på Kjeller ved Lillestrøm og Karljohansvern i Horten.

Kommunikasjonsenheten ved FFI har ansvar for både ekstern og intern kommunikasjon og er aktivt med i instituttets rekrutterings- og omdømmearbeid. Vi leverer mange ulike tjenester til instituttets over 600 forskere og 130 administrativt ansatte. Nå har vi behov for en ny grafisk designer i fast stilling.

Vi trenger en erfaren designer som kan sjonglere mange arbeidsoppgaver og trives med et høyt tempo. Du må være idé- og initiativrik og kunne ta ansvar for større og mindre prosjekter. Du må også kunne jobbe godt i team både med andre designere, journalister, fotograf, videoprodusent og webredaktører. Det er viktig for oss at du kan komme med nye ideer og være en sparringspartner. Du må også kunne være en rådgiver innen ditt fagfelt – både til kollegaer i Kommunikasjonsenheten og til forskere og administrativt ansatte ved instituttet.

Arbeidsoppgavene hos oss er varierte. Du får ansvar for leveranser som bidrar til å skape god visuell kommunikasjon når komplekse tema skal formidles. Du skal utforme ulike trykksaker, diverse profileringsartikler og annonser til ulike flater. Du skal også kunne utforme og forbedre powerpointpresentasjoner og -maler. Du får ansvar for å videreutvikle og forvalte FFIs visuelle profil. I tillegg blir du tatt med i mange ulike prosjekter internt ved enheten, eksempler kan være design og redesign av nettløsninger, videoproduksjon, kampanjeutforming og større eksterne arrangementer.

Nødvendige faglige kvalifikasjoner:

  • Utdanning på høyskole- eller universitetsnivå innen grafisk design eller liknende
  • Være erfaren bruker av InDesign, Illustrator og Photoshop
  • Erfaring med utvikling av designprofil
  • Erfaring med design til både print og digitale flater
  • Erfaring med magasindesign
  • Prosjektledererfaring
  • Erfaring med infografikk. Du må kunne lage design som bidrar til å forklare og tydeliggjøre komplekse tema.

I tillegg er det fint om du:

  • Har erfaring med forskningsformidling
  • Har erfaring fra å jobbe inhouse i offentlig sektor

Som person trives du med å yte service, og du er løsningsorientert, initiativrik og selvgående. Du trives også godt i samarbeid med andre. Du liker å dele erfaringer og bidrar med din kreativitet i ulike prosjekter.

Vi ønsker et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uten hensyn til alder, kjønn og bakgrunn, hull i CV-en eller behov for fysisk tilrettelegging.

De som søker jobb hos oss må kunne sikkerhetsklareres og autoriseres i henhold til FFIs krav. Les mer om sikkerhetsklarering på ffi.no.

Vi tilbyr utfordrende og allsidige oppgaver i et tverrfaglig miljø. Vi har fleksibel arbeidstid, sommertid, bedriftsidrettslag, avtale med treningssenter og andre sosiale tilbud. Som ansatt ved FFI blir du medlem i Statens pensjonskasse som tilbyr låne-, forsikrings- og pensjonsordninger.

Lønnen ved FFI følger Statens lønnsregulativ og beregnes ut ifra relevans, nivå og lengde på utdanning og erfaring. Det blir trukket to prosent til innskudd i Statens pensjonskasse.

Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å kontakte leder Redaksjon og visuell kommunikasjon Grethe Skaugvoll, tlf. 957 646 17.

Send elektronisk søknad, vedlagt kopier av vitnemål fra videregående skole og høyere utdanning, samt attester fra relevant arbeidserfaring, innen 26. november 2021. Ref.nr. er 2021/02367.

Referansenr: 2021/02367

Søk på stillingen

Kontaktpersoner:

Hjemmeside: www.ffi.no

Powered by Labrador CMS