Ledig stilling ved Forsvarets forskningsinstitutt

Innkjøpsrådgiver

Søknadsfrist: 17.11.2019

Økonomienheten ved FFI består av faggruppene logistikk, innkjøp, kontrakt, regnskap og controlling. Vi gir støtte til alle medarbeidere på instituttet i forhold til problemstillinger og oppgaver knyttet til fagområdene.

Innkjøpsrådgiveren vil jobbe med store anskaffelser og rammeavtaler, og skal bidra til at vi kan finne de gode løsningene samtidig som vi følger gjeldende regelverk.

Arbeidsoppgavene er

Forsvarets forskningsinstitutt

Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) er et av landets ledende kompetansemiljøer innen teknologi. FFI er en sivil forskningsinstitusjon direkte underlagt Forsvarsdepartementet. Virksomheten har omkring 700 ansatte, hvor over 500 er forskere og ingeniører som utvikler teknologi og kunnskap for å gjøre Norge i stand til å ha et tidsriktig og effektivt forsvar. Instituttet er tverrfaglig og dekker fag som fysikk, informatikk, kommunikasjonsteknologi, kybernetikk, anvendt matematikk, elektronikk, kjemi, biologi, medisin, statsvitenskap og økonomi. Instituttet ligger på Kjeller ved Lillestrøm og Karljohansvern i Horten.

  • Inngå og følge opp sentrale rammeavtaler
  • Gjennomføre enkeltanskaffelser
  • Lede eller bidra i forhandlinger med leverandører
  • Bistå i kommunikasjonen med brukermiljøene, både elektronisk og muntlig
  • Løpende bidra til bedre og mer effektive prosesser

Nødvendige kvalifikasjoner er

  • Utdannelse på høyskole/universitetsnivå innen juss, økonomi, administrasjon eller offentlige anskaffelser
  • Erfaring fra offentlige anskaffelser
  • Erfaring fra forhandlinger med leverandører
  • Erfaring med konkurransegjennomføringsverktøy f.eks Mercell

Lang relevant arbeidserfaring kan veie opp for manglende utdanning.

God kjennskap til Microsoft Office med word, excel osv er en selvfølge. I tillegg er det en fordel om du kjenner til P360 og Unit4Agresso. Nødvendig opplæring vil bli gitt.

Vi er ute etter deg som er selvstendig, målrettet og ansvarsbevisst, men trives samtidig med å bringe fram gode resultater i samarbeid med dine kollegaer. Du er flink til å se de gode løsningene både i enkeltsaker og for prosesser. Struktur og orden er viktig for deg i en hektisk hverdag.

Stillingen innebærer mye kontakt med instituttets medarbeidere. Du er utadvendt og trives med å yte service. Du er god til å ordlegge deg skriftlig og muntlig, på norsk og engelsk. Arbeidsspråket vårt er norsk.

Vi ønsker et variert og mangfoldig arbeidsmiljø, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uten hensyn til alder, kjønn og bakgrunn, hull i CVen eller behov for fysisk tilrettelegging. De som søker jobb hos oss må kunne sikkerhetsklareres og autoriseres i henhold til FFIs krav.

Les hva som skal til for å bli sikkerhetsklarert.

Vi tilbyr utfordrende og allsidige oppgaver i et tverrfaglig miljø. Vi har fleksibel arbeidstid, sommertid, bedriftsidrettslag, avtale med treningssenter og andre sosiale tilbud. Som ansatt ved FFI blir du medlem i Statens pensjonskasse som tilbyr låne-, forsikrings- og pensjonsordninger.

Lønnen på FFI følger Statens lønnsregulativ og beregnes ut i fra relevans, nivå og lengde på utdanning og erfaring. Det blir trukket to prosent til innskudd i Statens pensjonskasse.

Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å kontakte:

  • Fung. Økonomisjef Tone Vestreng Solberg tlf 63 80 71 84 / 918 03 639 eller
  • Leder Drifts- og administrasjonsenheten Tove K.M.Johansen tlf 63 80 70 58 / 900 43 963

Send søknad merket ref. nr. 2019/01975, vedlagt kopier av vitnemål fra videregående og høyere utdanning, samt attester fra arbeidserfaring som er relevante for stillingen, innen 17. november 2019.

Referansenr: 2019/01975

Søk på stillingen

Kontaktpersoner:

Hjemmeside: www.ffi.no

Powered by Labrador CMS