LEDIG STILLING VED FORSVARETS FORSKNINGSINSTITUTT FFI

Regnskapsmedarbeider

Søknadsfrist: 27.09.2023

Forsvarets forskningsinstitutt

Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) er et av landets ledende kompetansemiljøer innen teknologi. FFI er en sivil forskningsinstitusjondirekte underlagt Forsvarsdepartementet. Virksomheten har ca 850 ansatte, hvor rundt 600 er forskere og ingeniører somutvikler teknologi og kunnskap for å gjøre Norge i stand til å ha et tidsriktig og effektivt forsvar. Instituttet er tverrfaglig og dekkerfag som fysikk, informatikk, kommunikasjonsteknologi, kybernetikk, anvendt matematikk, elektronikk, kjemi, biologi, medisin,statsvitenskap og økonomi. Instituttet ligger på Kjeller ved Lillestrøm og Karljohansvern i Horten.

Vil du bli vår nye regnskapsmedarbeider?

Bli kjent med Forsvarets forskningsinstitutt (FFI)Vi leter etter deg som ønsker å videreutvikle rutiner og arbeidsprosesser innen fagområdet og jobbe mot et felles mål med din faggruppe. Du vil bli en del av økonomienheten ved FFI som er ansvarlig for fagområdene innkjøp, regnskap, lønn, kontraktsadministrasjon og økonomisk rådgivning og støtte til forskningsprosjektene.

Arbeidsoppgaver

  • håndtering av inngående faktura
  • behandling av reiseregninger
  • annet forefallende regnskapsarbeid

Kvalifikasjoner

Denne stillingen krever relevant utdanning fra universitet/høyskole på bedriftsøkonomnivå. Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning. Det stilles også krav til kjennskap til lover og forskrifter knyttet til norsk regnskaps- og merverdihåndtering.

Du må også ha relevant erfaring fra fagområdet regnskap/økonomi, i tillegg til erfaring i bruk av økonomisystemet Unit4 ERP/Agresso og programvaren Excel samt god skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk og engelsk.

Vi søker etter deg som har god tall- og regnskapsforståelse, du er effektiv samtidig som du er nøyaktig og strukturert. Du må ha gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper, men også kunne arbeide selvstendig og ta eget initiativ. Vi har kontakt med ulike faggrupper på instituttet, det er derfor viktig at du er løsningsorientert og serviceinnstilt. Personlig egnethet blir vektlagt.

Vi kan tilby utfordrende oppgaver i et tverrfaglig miljø. Vi har fleksibel arbeidstid, sommertid, bedriftsidrettslag, tilskuddsordning for trening på treningssenter og andre sosiale tilbud. Som ansatt ved FFI blir du medlem i Statens pensjonskasse som tilbyr låne-, forsikrings- og pensjonsordninger.

Vi ønsker et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uten hensyn til alder, kjønn og bakgrunn, hull i CV-en eller behov for fysisk tilrettelegging.

Stillingen lønnes som seniorkonsulent fra kr 530 000- 610 000 pr år. avhengig av relevant utdanning og erfaring. Det trekkes to prosent pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse.

Søkere til denne stillingen må kunne sikkerhetsklareres og autoriseres på nivå Hemmelig/ NATO Secret.

Les mer om sikkerhetsklarering på ffi.no. Prosess for sikkerhetsklarering gjennomføres før tiltredelse av stilling.

Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å henvende deg til:

  • Leder for økonomienheten, Susanne Skrimstad, tlf. 952 15 613

Send søknad, vedlagt kopier av vitnemål fra høyere utdanning, samt attester fra arbeidserfaring som er relevante for stillingen, innen 27.09.2023.

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS