LEDIG STILLING VED OSLOMET

Førstekonsulent / rådgiver i Seksjon for opptak og vurdering

Søknadsfrist: 15.02.2022

OsloMet

OsloMet – storbyuniversitetet er landets tredje største universitet, med over 20 000 studenter og mer enn 2000 ansatte. OsloMet leverer kunnskap og yrkesutøvere samfunnet er avhengig av, og er tett på arbeidslivets behov. OsloMet er et urbant og mangfoldig universitet med internasjonalt preg og et attraktivt studie- og arbeidssted med studiesteder midt i Oslo og på Kjeller ved Lillestrøm. Tilstedeværelsen i hovedstadsregionen gir universitetet gode muligheter til å forstå og høste fordelene av byens varierte befolkningssammensetning.

Ønsker du å jobbe med studieadministrasjon og har god digital kompetanse?

Det er ledig en fast stilling (100%) som førstekonsulent/rådgiver i Seksjon for opptak og vurdering. Seksjonen har det overordnede ansvar for gjennomføring av alle OsloMets skriftlige skoleeksamener og opptak til universitetets grunnutdanninger, master- og videreutdanninger.

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være:

 • administrasjon av skriftlig skoleeksamen
 • arbeid med digitale eksamens- og studentsystemer
 • generell saksbehandling og annet studieadministrativt arbeid

For å kunne utføre oppgavene må du ha:

 • god digital kompetanse
 • gode samarbeidsevner og kunne håndtere mange ulike arbeidsoppgaver

Vi ønsker deg som:

 • er strukturert og fleksibel
 • har gode språkkunnskaper i norsk og engelsk (muntlig og skriftlig)
 • erfaring med digitale systemer, samt arbeidserfaring med det studieadministrative systemet FS

Vi søker en selvstendig, strukturert og initiativrik person som liker digitale arbeidsverktøy og har kjennskap til universitets- og høyskolesektoren. Den som tilsettes må være innstilt på perioder med stort arbeidspress, og i enkelte perioder må det påregnes arbeid ut over normal arbeidstid. Personlig egnethet vektlegges.

Vi kan tilby deg:

 • hyggelig og inspirerende arbeidsmiljø
 • en arbeidsplass i stadig utvikling
 • gode låne- og pensjonsbetingelser i Statens Pensjonskasse
 • fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger

Du må laste opp attester og alle sider av vitnemål. Dokumentene må være på engelsk eller et skandinavisk språk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.

Andre opplysninger:

Ønsker du mer informasjon kan du gjerne kontakte:

Stillingen lønnes iht til Hovedtariffavtalene i staten og OsloMets lønnspolitikk i 1408 førstekonsulent, lønnstrinn 43 - 54, dvs. kroner 413 500 – 491 200 pr. år, eller 1434 rådgiver, lønnstrinn 50 – 66, dvs. kroner 461 300 – 604 700 pr. år. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

Vil du søke på stillingen må du søke elektronisk.

Søknadsfrist:     15. februar

OsloMet er Charter & Code sertifisert av EU-kommisjonen med rettigheter til å bruke logoen HR Excellence in Research (HRS4R) og medlem i nettverket EURAXESS som bidrar til gode arbeidsforhold for mobile forskere. OsloMet har sluttet seg til prinsippene og forpliktet institusjonen til å følge anbefalingene i DORA-erklæringen (sfdora.org) (The San Francisco Declaration on Research Assessment).

Referansenummer: 22/00504

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS