Stilling:

Førsteamanuensis i organisasjons- og ledelsesfag

Søknadsfrist 15. januar 2019

Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge har om lag 18 000 studenter og ca. 1500 ansatte. Universitetet er organisert i fire fakulteter, og har undervisnings- og FoU-virksomhet på åtte campus. Universitetets hovedprofil er å tilby profesjonsrettete, arbeidslivsorienterte og samfunnsrelevante utdanninger, samt anvendt forsknings- og utviklingsarbeid.

Ved USN Handelshøyskolen er det fra 1. august 2019 ledig fast 100 % stilling som førsteamanuensis i organisasjons- og ledelsesfag.

Stillingen er knyttet til Institutt for økonomi, historie og samfunnsvitenskap. Nærmeste overordnede er instituttleder. Hovedarbeidssted er campus Vestfold.

Ansvar og arbeidsoppgaver

Stillingen er knyttet til forskning, utvikling og undervisning på bachelor- og masterutdanninger innen innovasjon- og ledelsesfag og fakultetets eksterne virksomhet.

Fakultetet tilbyr blant annet en bachelorspesialisering innenfor innovasjon, master i innovasjon og ledelse, master i samfunnsanalyse, master i økonomi og ledelse med spesialisering i strategi og kompetanseledelse samt en phd-utdanning i marketing management. I tillegg tilbys en rekke etter- og videreutdanninger innen ledelsesfeltet.

Fagområdene innovasjon og ledelse er ett av fakultetets strategiske satsningsområder. Fakultetet har forskergrupper innenfor innovasjon og entreprenørskap, marketing management, organisering og ledelse og økonomisk organisering med vitenskapelige ansatte på tvers av fakultetets fem campuser. I tillegg har fakultetet et tverrfakultært og tverrfaglig Senter for sikkerhet og beredskap. Avhengig av kompetanse og forskningsfelt, vil den som tilsettes knyttes til en av disse satsningene. Innen ledelsesområdet ønskes kompetanse på håndtering av tverrsektorielle samhandlingsutfordringer.

Arbeidssted vil i hovedsak være campus Vestfold, men det må påregnes undervisning og andre oppgaver på fakultetets øvrige campus/institutter ved behov. I forbindelse med eventuelle prosjekter, møter etc. må det påregnes reisevirksomhet mellom universitetets studiesteder.

Universitetet har fjernundervisning og e-læring som satsningsområde, og den som tilsettes må derfor kunne gi veiledning og undervisning via digitale medier.

Kvalifikasjoner

Den som tilsettes må ha undervisnings- og veiledningserfaring innenfor minst ett av disse forskningsområdene; organisasjon, innovasjon og ledelse. Personen vi søker må være forsknings- og publiseringsaktiv og fortrolig med systematisk bruk av casemetodikk knyttet til erfarings- og aksjonslæring. Dokumenterte FoU-arbeider og praktisk erfaring fra ovennevnte fagfelt vil bli vektlagt. I tillegg er det viktig å ha god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk. Personlig egnethet når det gjelder formidlingsevne, samarbeidsevne og selvstendighet vil også bli vektlagt.

For tilsetting som førsteamanuensis kreves norsk doktorgrad på aktuelt fagområde eller tilsvarende utenlands doktorgrad godkjent som likeverdig med norsk doktorgrad eller kompetanse på tilsvarende nivå dokumentert ved vitenskapelig arbeid av samme omfang og kvalitet.

Våre utdanninger skal være forskningsbaserte, både når det gjelder undervisningspraksis og innhold. Vi vil derfor at våre undervisere skal ha erfaring fra, eller ha motivasjon til å fokusere på utvikling av undervisningspraksis og samspillet mellom undervisning og forskning.

Det forutsettes pedagogisk kompetanse dokumentert gjennom minst ½ års praktisk-pedagogisk utdanning eller gjennom kortere kus i høgskolepedagogikk og minst 1 års undervisningserfaring. Søkere som ikke har slike pedagogiske kvalifikasjoner, kan tilsettes med plikt til å kvalifisere seg innen 3 år.

Vi tilbyr

  • Fast stilling i et solid fagfellesskap
  • Spennende tverrfaglig, utviklingsorientert og godt forskningsmiljø i utvikling med entusiastiske kollegaer
  • En organisasjon med gjennomgående høy faglig kompetanse
  • Varierte arbeidsoppgaver med gode muligheter for kompetanse- og karriereutvikling og videreutvikling av egen kompetanse
  • Godt sosialt miljø
  • God pensjonsordning i Statens pensjonskasse
  • Mulighet for trening i arbeidstiden

Lønn

Førsteamanuensis (stillingskode 1011): NOK 534 100 – 731 400 per år. I særskilte tilfeller kan høyere lønn vurderes. Lønnsplassering etter ansiennitet og kompetanse. Fra lønna går lovfestet innskudd til Statens pensjonskasse.

Andre opplysninger

Tilsettingsorgan er tilsettingsutvalget for undervisnings- og forskerstillinger ved Universitetet i Sørøst-Norge. En sakkyndig komité vil vurdere søknadene. På bakgrunn av komiteens innstilling vil aktuelle søkere bli innkalt til intervju og prøveforelesning.

Den som tilsettes, må rette seg etter de lover, forskrifter og avtaler som til enhver tid gjelder for stillingen.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med minoritetsbakgrunn. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke stillingen.

I henhold til offentlighetslovens § 25 2. ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Søkere vil bli varslet dersom slik anmodning ikke tas til følge.

For nærmere opplysninger om stillingen kan instituttleder Annett Arntzen, tlf.+47 31 00 90 51 / +47 45 29 57 08 ved Handelshøyskolen, Institutt for økonomi, historie og samfunnsvitenskap kontaktes.

Slik søker duUniversitetet i Sørøst-Norge benytter elektronisk søknadsbehandling. Vi ber søkere om å registrere sin søknad og CV elektronisk ved å klikke på lenken til høyre: «Søk stillingen»

Følgende dokumenter skal legges ved den elektroniske søknaden: 1. Attesterte kopier av vitnemål og attester fra høgskole/universitet2. Vitenskapelige publikasjoner (inntil 10 for søkere til førsteamanuensis)3. Liste over vitenskapelige publikasjoner4. Liste med vedlegg som dokumenterer pedagogiske kvalifikasjoner5. Kontaktinformasjon til tre referanser

Vi gjør oppmerksom på at alle dokumenter må være på et skandinavisk språk eller på engelsk. Eventuelle oversettelser må være attesterte.

Søk stillingen

Powered by Labrador CMS