Ledig stilling ved OsloMet

Førsteamanuensis / førstelektor / universitetslektor til bachelorutdanningen i sykepleie

Søknadsfrist: 21.11.2019

Instituttet er tilknyttet Fakultet for helsevitenskap og har omlag 3000 studenter og 250 tilsatte. Instituttet har virksomhet på Kjeller, i Pilestredet og i Sandvika.

Fakultet for helsevitenskap, Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid, søker medarbeidere til tre vikariater som førsteamanuensis/førstelektor og/eller universitetslektor til bachelorutdanningen i sykepleie. Vikariatene har en varighet på ett år.

OsloMet

OsloMet – storbyuniversitetet er landets tredje største universitet, med over 20 000 studenter og mer enn 2000 ansatte. OsloMet leverer kunnskap og yrkesutøvere samfunnet er avhengig av, og er tett på arbeidslivets behov. OsloMet er et urbant og mangfoldig universitet med internasjonalt preg og et attraktivt studie- og arbeidssted med studiesteder midt i Oslo og på Kjeller ved Lillestrøm. Tilstedeværelsen i hovedstadsregionen gir universitetet gode muligheter til å forstå og høste fordelene av byens varierte befolkningssammensetning.

Instituttet skal omorganiseres og starter med ny programplan for sykepleierutdanningen, høsten 2020. Det betyr at året som kommer vil være preget av arbeid med ny programplan og etablering av ny organisering. Samtidig skal vi ivareta høy utdanningskvalitet for nåværende studenter. Vi søker derfor etter kvalifiserte personer, som vil bidra til stabilitet i veiledning og undervisningsaktiviteter for studentene i første studieår, og være en støttespiller for kollegaene i en tid som vil bli preget av endringer.

Arbeidssted vil fortrinnsvis være studiested Pilestredet, men undervisning og veiledning ved alle tre studiesteder kan bli aktuelt.

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være å

 • aktivt bidra til høy utdanningskvalitet for bachelorstudenter i sykepleie, i første studieår
 • undervise og veilede i studiegrupper og på ferdighetsenheten
 • veilede og følge opp studenter i praksis på sykehjem og helsehus
 • utføre faglig-administrative oppgaver

Kvalifikasjoner

 • relevant høyere utdanning fortrinnsvis på førstekompetansenivå
 • norsk autorisasjon som sykepleier
 • relevant praktisk-pedagogisk erfaring
 • god digital kompetanse og erfaring med digitalisering og studentaktive læringsformer
 • god skriftlig og muntlig formidlingsevne i et skandinavisk språk og engelsk

Det er en fordel at du har

 • undervisnings- og veiledererfaring fra bachelorutdanning i sykepleie
 • kjennskap til programplan for bachelorutdanning i sykepleie
 • henvisninger til gode tilbakemeldinger fra studentene

Personlige egenskaper som er nødvendige for stillingeneVi søker deg som er motivert til å utdanne fremtidige sykepleiere og som er opptatt av grunnleggende sykepleie, ferdighetstrening, naturvitenskaplige fag og sykepleie på sykehjem og helsehus. Du møter studentene som ansvarlige deltakere og klarer å motivere og inspirere dem i veiledning og undervisning. I tillegg er du en god støttespiller for dine kollegaer og klarer å samarbeide i et team for å skape et godt læringsmiljø for studentene. Du har stor arbeidskapasitet og viser et positivt engasjement for arbeidsmiljøet ved å se dine kollegaer og bidra til samhold.

Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det. Har du perioder i livet hvor du ikke har vært i arbeid, utdanning eller opplæring er du også velkommen til å søke hos oss.

Vi tilbyr

 • et inspirerende utdannings- og forskningsmiljø ved Norges tredje største universitet
 • kontakt med mangfoldig studentgruppe
 • muligheter for faglig utvikling i et spennende fag- og forskingsmiljø
 • pensjonsbetingelser i Statens pensjonskasse
 • gode velferdsordninger og et omfattende tilbud av aktiviteter innen kultur og sport

Stillingen lønnes etter Statens lønnsregulativ, som førsteamanuensis, stillingskode 1011, el. som førstelektor, stillingskode 1198, fra kr. 532 300 – 691 400 per år (ltr.60-74), eller i stilling som universitetslektor, stillingskode 1009, fra kr. 456 400 – 594 400 per år (ltr. 51-66) For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

Andre opplysninger

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte:

Vil du søke på stillingen må du søke elektronisk ved å benytte knappen nederst på siden «Logg inn og søk stillingen».

Innen søknadsfristen må du sammen med søknaden laste opp følgende dokumenter:

 • CV, attester og alle sider av vitnemål

Dokumentene må være på et skandinavisk språk eller engelsk. Oversettelser må være autorisert. Vi vil be om at du fremviser originaler ved et eventuelt intervju.

Søknadsfrist: 21.11.19

Ref: 19/11005

OsloMet har implementert Charter & Code og er sertifisert av EU kommisjonen til HR Excellence in Research (HRS4R).

OsloMet deltar i EU nettverket for mobilitet av forskere Euraxess.

Logg inn og søk stillingen