LEDIG STILLING VED HANDELSHØYSKOLEN BI

Forskningsleder - Arkitektur og samfunn

Søknadsfrist: 27.10.2021

SINTEF

SINTEF er et av Europas største forskningsinstitutt, med flerfaglig spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF er en uavhengig stiftelse som siden 1950 har skapt innovasjon gjennom utviklings- og forskningsoppdrag for næringsliv og offentlig sektor i inn- og utland. SINTEF har 2000 medarbeidere fra 75 nasjoner og en årlig omsetning på over tre milliarder kroner.

Visjon: Teknologi for et bedre samfunn.

SINTEF Community er et forskningsinstitutt for bærekraftig utvikling av bygg, infrastruktur og mobilitet. Vi skaper verdier for våre kunder og samfunnet gjennom forskning og utvikling, forskningsbasert rådgivning, sertifisering og kunnskapsformidling. Vi har spisskompetanse innenfor fagområder som arkitektur, bygg, vann, samferdsel og samfunnsøkonomi. Vi utvikler fremtidens løsninger for et bærekraftig samfunn.

Vil du lede en faggruppe som forsker på arkitektur og samfunn?

Vår forskningsgruppe Arkitektur og samfunn søker en forskningsleder som kan drive oss fremover. Gruppens faglige bakgrunn er i hovedsak arkitektur, sosiologi, planlegging og miljøpsykologi. Vi har et nært samarbeid med tilsvarende fagmiljøer ved NTNU.

Viktige forskningsområder er betydningen av fysiske omgivelser for bærekraftig livsførsel, inkludering og helse, brukskvalitet i bygg og områder, energioppgradering av boliger og områder samt bruker-, innbygger-, og aktørinvolvering i byutvikling.

Prosjekter vi jobber med i dag er

Du vil ha ansvaret for den nære og daglige ledelsen samt operasjonell drift. Som leder skal du bidra til å skape et godt arbeidsmiljø og være ansvarlig for faglig utvikling av gruppens samlede ressurser. Du vil ha et spesielt ansvar for å koordinere faggruppens arbeid med markedsføring, salg og gjennomføring av prosjekter. God kundekontakt er viktig og det forventes at du i dette arbeidet tar initiativ til tverrfaglige samarbeid både med eksterne partnere og internt i SINTEF. Stillingen innehar noe egen forskningsaktivitet og prosjektlederansvar.

For oss er det viktig at du har

  • kompetanse innen fagområdet, med universitetsutdannelse på Ph.d.- eller masternivå
  • erfaring fra forskning
  • initiativ, engasjement og interesse for ledelse og faglig utvikling
  • gode kommunikasjonsevner i møte med kunder og samarbeidspartnere

Gruppen er en del av avdeling Arkitektur, byggematerialer og konstruksjoner. Din arbeidsdag i SINTEF vil bli variert, med frihet til å utforme din og gruppens hverdag. Du vil bli en sentral del av et sterkt fagmiljø, og du blir også en del av det store lederlaget i SINTEF Community.

SINTEF gir sine medarbeidere

  • et godt, dynamisk og inkluderende arbeidsmiljø som verdsetter mangfold og god ledelse
  • en variert og fleksibel arbeidshverdag i virksomheten som er kåret til Norges mest attraktive arbeidsgiver i en årrekke
  • unike muligheter til faglig og personlig vekst i et kompetansemiljø hvor 60 % av forskerne har doktorgrad
  • meget gode pensjons- og forsikringsordninger, velferdsordninger og konkurransedyktige betingelser

Søk på stillingen

Spørsmål om stillingen:

Hjemmeside: www.sintef.com

Powered by Labrador CMS