LEDIG STILLING VED SINTEF

Forsker på utvikling av avanserte brukergrensesnitt - SINTEF Digital

Søknadsfrist: 15.01.2022

SINTEF

SINTEF er et av Europas største forskningsinstitutt, med flerfaglig spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF er en uavhengig stiftelse som siden 1950 har skapt innovasjon gjennom utviklings- og forskningsoppdrag for næringsliv og offentlig sektor i inn- og utland. SINTEF har 2000 medarbeidere fra 75 nasjoner og en årlig omsetning på over tre milliarder kroner.

Visjon: Teknologi for et bedre samfunn.

SINTEF Digital driver forskning og innovasjon innenfor digitale teknologier, teknologiorienterte samfunnsfag og helse. Vår flerfaglige kunnskapsbase benyttes på tvers av alle bransjer, og hjelper våre kunder med å utnytte og møte mulighetene som skapes av digitalisering og digital transformasjon.

Hvem er du?

Du har en relevant universitetsutdannelse på MSc eller PhD nivå. Du ønsker å utvikle gode brukeropplevelser med ny teknologi og har entusiasme for programmering. Du har kunnskap om front-end programvareutvikling og kan dokumentere dette i søknaden sammen med annen relevant kompetanse. Kjennskap til AI/ML er en fordel. Det er ønskelig at du er kundefokusert og løsningsorientert. Du liker å arbeide i team.

Ansvar og arbeidsoppgaver

Vi søker en engasjert person som ønsker å bidra til videreutvikling av avdelingens fagmiljø innen HCI, der vi i dag særlig arbeider med interaksjon med AI-baserte systemer, chatbots, VR/AR, tjenestedesign og beslutningsstøttesystemer.

Du vil initiere og gjennomføre prosjekter i tett samarbeid med kunder og samarbeidspartnere. Du vil presentere og publiserer denne ny kunnskap vitenskapelig og på andre måter. I samarbeid med partnere i Norge og internasjonalt vil du bidra til å utvikle og implementere neste generasjons løsninger innen brukeropplevelser.

Arbeidssted

Dette er en fast stilling tilknyttet SINTEF Digitals avdeling for Software and Service Innovation, med arbeidssted i Oslo. Avdelingen har fagmiljøer innen HCI (Human-Computer Interaction), cybersikkerhet, tingenes internett og smart data. Vi har nasjonale og internasjonale forsknings- og innovasjonsprosjekter innen områder som helse, museum, flytrafikk, redningsetater, handel og tjenesteyting, energi og produserende industri.

Vi tilbyr

  • Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver med stor samfunnsmessig og industriell betydning
  • Gode muligheter for faglig fordypning og utvikling
  • Kreativt og trivelig arbeidsmiljø
  • Gunstige pensjons- og forsikringsordninger
  • Fleksibel arbeidstid, gode velferdsordninger og konkurransedyktig lønn

Søk på stillingen

Spørsmål om stillingen:

Hjemmeside: www.sintef.com

Powered by Labrador CMS