LEDIG STILLING VED SINTEF

Forsker / Seniorforsker innen Computer Vision

Søknadsfrist: 16.01.2022

SINTEF

SINTEF er et av Europas største forskningsinstitutt, med flerfaglig spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF er en uavhengig stiftelse som siden 1950 har skapt innovasjon gjennom utviklings- og forskningsoppdrag for næringsliv og offentlig sektor i inn- og utland. SINTEF har 2000 medarbeidere fra 75 nasjoner og en årlig omsetning på over tre milliarder kroner.

Visjon: Teknologi for et bedre samfunn

SINTEF Digital, avdeling for smarte sensorsystemer er et ledende fagmiljø innen Computer Vision og maskinlæring. Gruppen består av 13 forskere og vi utvikler nye systemer basert på forskning innen computer vision og maskinlæring. Vi samarbeider nært med forskningsgrupper innen bl.a. optikk og robotikk. For mer informasjon, se her.

Arbeidsoppgaver

Prosjektene våre er primært rettet mot industrielle anvendelser og våre medarbeidere både initierer og gjennomfører prosjekter i tett samarbeid med våre kunder. Sammen med partnere i Norge og internasjonalt vil du bidra til utvikling av nye løsninger innen autonomi, robotsyn, automasjon og droneapplikasjoner. Vår gruppe jobber med prosjekter innen bl.a. romfart, energi, industri, medisin og havbruk og mange av våre kunder er oppstartsfirmaer. Stillingen vil også omfatte prosjektledelse, søknadsarbeid og vitenskapelig publisering.

Kvalifikasjoner

Vi søker to fagpersoner med universitetsutdannelse på master eller PhD-nivå. Du må være kunde- og løsningsorientert, like å arbeide i team, men også ha evnen til selv å drive fram prosjekter. Vi søker dyktig medarbeidere med solid faglig kompetanse innen bildeanalyse, maskinlæring og gjerne 3D analyse. Du må også ha programmeringserfaring (C++/Python/Matlab).

Vi tilbyr

  • Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver med stor samfunnsmessig betydning
  • Gode muligheter for faglig fordypning og utvikling
  • Kreativt og hyggelig arbeidsmiljø
  • Gunstige pensjons- og forsikringsordninger
  • Fleksibel arbeidstid, gode velferdsordninger og konkurransedyktig lønn

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med:

Søknad må inkludere kortfattet CV, kopi av attester, vitnemål og karakterutskrift.

Søk på stillingen

Spørsmål om stillingen:

Hjemmeside: www.sintef.com

Powered by Labrador CMS