LEDIG STILLING VED SINTEF

Forsker / Seniorforsker innen maskinsyn

Søknadsfrist: 15.01.2021

SINTEF

SINTEF er et av Europas største forskningsinstitutt, med flerfaglig spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF er en uavhengig stiftelse som siden 1950 har skapt innovasjon gjennom utviklings- og forskningsoppdrag for næringsliv og offentlig sektor i inn- og utland. SINTEF har 2000 medarbeidere fra 75 nasjoner og en årlig omsetning på over tre milliarder kroner.

Visjon: Teknologi for et bedre samfunn.

SINTEF Digital driver forskning og innovasjon innenfor digitale teknologier, teknologiorienterte samfunnsfag og helse. Vår flerfaglige kunnskapsbase benyttes på tvers av alle bransjer, og hjelper våre kunder med å utnytte og møte mulighetene som skapes av digitalisering og digital transformasjon.

Vil du være med å utvikle morgendagens vision systemer?

SINTEF Digital, avdeling for smarte sensorsystemer er et ledende fagmiljø innen maskinsyn, maskinlæring og sensorutvikling. Forskningsgruppen består av 13 forskere og vi utvikler nye synssystemer basert på forskning innen video, 2D, 3D bildeanalyse og maskinlæring. Vi samarbeider nært med forskningsgrupper innen bl.a. optikk, robotikk og elektronikk. For mer informasjon, se her.

Arbeidsoppgaver

Prosjektene våre er primært rettet mot industrielle anvendelser og våre medarbeidere både initierer og gjennomfører prosjekter i tett samarbeid med våre kunder. I samarbeid med partnere i Norge og internasjonalt vil du bidra til utvikling av nye løsninger innen autonomi, robotsyn, drone applikasjoner, samt kvalitetskontroll og automatisering for industrien. Vi har prosjekter innen et bredt markedsspekter fra havbruk, resirkulering, overvåkning, energi og industri. Mange av våre kunder er startups, med behov for utvikling av nye konsepter.

Arbeidsoppgavene vil bestå av analyse av 2D, 3D og videodata sammen med maskinlæring. Stillingen vil også omfatte prosjektledelse, søknadsarbeid og vitenskapelig publisering.

Kvalifikasjoner

Vi søker en fagperson med universitetsutdannelse på master eller PhD-nivå. Du må være kunde- og løsningsorientert, like å arbeide i team, men også ha evnen til selv å drive fram prosjekter. Vi søker en dyktig medarbeider med initiativ, glød og interesse, med solid faglig kompetanse innen bildeanalyse, maskinlæring og gjerne 3D analyse. Du må også ha programmeringserfaring (C++/Python/Matlab).

Vi tilbyr

  • Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver med stor samfunnsmessig betydning
  • Gode muligheter for faglig fordypning og utvikling
  • Kreativt og hyggelig arbeidsmiljø
  • Gunstige pensjons- og forsikringsordninger
  • Fleksibel arbeidstid, gode velferdsordninger og konkurransedyktig lønn

Søknad må inkludere kortfattet CV, kopi av attester, vitnemål og karakterutskrift.

Søk på stillingen

Spørsmål om stillingen:

Hjemmeside: www.sintef.com

Powered by Labrador CMS